ΤΣΕΛΣΙ

Εσσιέν: "Για πάντα Τσέλσι"

Εσσιέν: "Για πάντα Τσέλσι"
New Image

Tην θέληση του να παραμείνει στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και την Τσέλσι αποκάλυψε ο Μίκαελ Εσσιέν

Πρόσφατα ανανέωσε για τέσσερα χρόνια το συμβόλαιο του, δηλώνοντας ότι δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από την Τσέλσι μετά την λήξη του συμβολαίου του.
" Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν τελείωνα την καριέρα μου στην Τσέλσι. Είναι μεγάλος σύλλογος και έχω προσαρμοστεί. Ήταν πάντα όνειρο μου να παίξω στην Αγγλία. Η Τσέλσι με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρο μου και θέλω να προσφέρω σε αυτή την ομάδα", ήταν οι δηλώσεις του Εσσιέν για το μέλλον του στην Τσέλσι.

Η κυπελλούχος Αγγλίας ξεκίνησε με βαθμολογικές απώλειες την φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ και τώρα βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης. Ο Εσσιέν τονίζει ότι το πρωτάθλημα έχει δρόμο και όλα είναι πιθανά παρά την εντυπωσιακή πορεία των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γ. στο πρωτάθλημα: " Είχαμε κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αλλά τώρα είμαστε ακόμα ζωντανοί για τον τίτλο. Το πρωτάθλημα θα καταλήξει στις γνωστές διεκδικήτριες αλλά με εντυπωσιάζει η πορεία την Μάντσεστερ Σίτι που δείχνει ανεβασμένη αγωνιστικά με τον Σβεν Γκόραν Έρικσον στον πάγκο", ολοκλήρωσε ο Εσσιέν.


TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ