ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εστουδιάντες για Γοδόι

Εστουδιάντες για Γοδόι
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής, η Εστουδιάντες θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον 25χρονο αμυντικό χαφ του Ατρομήτου, Φερνάντο Γοδόι. Επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του.

"Σειρήνες" επαναπατρισμού ηχούν στα αυτιά του 25χρονου Αργεντινού αμυντικού χαφ του Ατρομήτου, Φερνάντο Γοδόι. Όχι από το Μπουένος Άιρες και την Ιντεπεντιέντε (στην οποία αγωνιζόταν πριν έρθει στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό) αλλά από τη Λα Πλάτα και την Εστουδιάντες.

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Αργεντινός αμυντικός χαφ της ομάδας του Περιστερίου είναι βασικός στόχος της "πίντσα", μαζί με τον Μαουρίο Εσπερδούτι.

Το ενδιαφέρον της Εστουδιάντες - ομάδα στην οποία είναι πρόεδρος ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν - επιβεβαίωσε εν μέρει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή "Fútbol Viejo Nomás" του Radio Provincia:

"Μου είπαν για την πιθανότητα της Εστουδιάντες και ποτέ δεν έκλεισα (την πόρτα). Με εξέπληξε, είναι κάτι καλό, ελπίζουμε να γίνει. Πάντα κάποιος σκέφτεται να επιστρέψει κι όπως είπε κι ο Βαλεντίν Βιόλα (παίκτης που ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας κι ενδιαφέρει την Εστουδιάντες) περισσότερο για μία ομάδα όπως η Εστουδιάντες που πάντα παλεύει. Στα τρία χρόνια που είμαι στην Ελλάδα, είχα τη δυνατότητα να παίξω στα περισσότερα ματς.

Έπαιξα στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο και τώρα στο Europa League, παίζω όπου έπαιζα πάντα στη μεσαία γραμμή. Μου μένει έναμιση χρόνος συμβολαίου αλλά όλα έχουν σταματήσει στη χώρα μετά από αυτό που συνέβη στην Ευρώπη. Νομίζω ότι εάν υπάρχει μία πιθανότητα πρέπει να βγει από εδώ (Ελλάδα). Δε γνώριζα ότι μιλούσαν για εμένα στη Λα Πλάτα, ήξέρα μόνο ότι υπήρχε ενδιαφέρον.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλές εναλλαγές. Μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις και γρήγορα να πλησιάσεις ή να πέσεις.", υποστήριξε ο Φερνάντο Γοδόι.

Ο Αργεντινός αμυντικός χαφ έχει 13 συμμετοχές στη Super League με τον Ατρόμητο, δύο στο Κύπελλο Ελλάδας και τέσσερις στα προκριματικά του Europa League, κατά την τρέχουσα σεζόν.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ