ΠΑΟΚ

Εταιρική αγωγή κατά Γούμενου

Εταιρική αγωγή κατά Γούμενου
Γουμενος

Η είδηση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ήταν ότι η διοίκηση θα προχωρήσει σε εταιρική αγωγή κατά του Γιάννη Γούμενου

Η είδηση της σημερινής γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ότι η διοίκηση της επί της προεδρίας του Θοδωρή Ζαγοράκη θα προχωρήσει σε εταιρική αγωγή κατά του πρώην προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Γούμενου, για το συνολικό ποσό των 4 εκ. ευρώ.
Τα θέματα που συζητήθηκαν στην σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν πέντε τα οποία και εγκρίθηκαν με αυτά να είχαν να κάνουν με τον οικονομικό ισολογισμό της περιόδου 1/7/2006-30/6/2007.

Από αυτά όταν ήρθε η ώρα για την απαλλαγή των μελών του δ.σ., που ήταν το τρίτο στη σειρά, αυτό εξετάστηκε σε τρεις διαφορετικές περιόδους.

Εγκρίθηκε η απαλλαγή των μελών της διοίκησης Βεζυρτζή-Οικονομίδη. εγκρίθηκε η απαλλαγή της διοίκησης Ζαγοράκη για το μικρό χρονικό διάστημα της θητείας της από το καλοκαίρι αλλά δεν εγκρίθηκε η απαλλαγή της διοίκησης Γούμενου για την οποία όπως διευκρινίστηκε εκκρεμούν ποινικές διώξεις.

Ακόμα τέθηκαν προς συζήτηση ακόμα τέσσερα θέματα:

α. η έγκριση για μερική ένταξη ΠΑΟΚ σε ρύθμιση των χρεών

β. αποφασίστηκε να κατατεθεί εταιρική αγωγή κατά Γούμενου για ποσά ύψους 3,2εκ ευρώ που βγήκαν από ταμεία ΠΑΕ ΠΑΟΚ χωρίς νόμιμα παραστατικά και μαζί το ποσό των 825.000 ευρώ για ηθική βλάβη

γ. έγκριση οικονομικού απολογισμού της σημερινής διοίκησης με πρόεδρο της τον Θοδωρή Ζαγοράκη για την περίοδο από 18/6 μέχρι 15/12 όπου είχε έσοδα 6.452.278 ευρώ και έξοδα: 6.317.128 ευρώ και

δ. τέθηκε ως θέμα προς ψήφιση το θέμα της εκλογής αιρετής διοίκησης και οι παρευρισκόμενοι δεν θέλησαν να εκλέξουν κι έτσι θα προχωρήσει η νυν διοίκηση διορισμένη από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με πρόεδρό της τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επισημάνθηκε ότι θα πρέπει να γίνει νέα γενική συνέλευση η οποία και θα εγκρίνει αύξηση μέχρι 16-17 εκ. ευρώ!

Από την πλευρά του ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, είπε ότι θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου στο πρώτο 15νθήμερο του Ιανουαρίου αφού πρώτα γίνει λεπτομερής και ξεκάθαρος οικονομικός απολογισμός.


















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ