ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Εθνική Αγγλίας: Απόντες από την προπόνηση της Τετάρτης οι Κέιν και Γκρίλις

England's Harry Kane celebrates after scoring his side's second goal during the Group F UEFA Nations League soccer match between England and Finland at Wembley Stadium in London, Tuesday, Sept. 10, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
England's Harry Kane celebrates after scoring his side's second goal during the Group F UEFA Nations League soccer match between England and Finland at Wembley Stadium in London, Tuesday, Sept. 10, 2024. (AP Photo/Frank Augstein) @2024 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Οι Χάρι Κέιν και Τζακ Γκρίλις δεν προπονήθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους την Τετάρτη, παραμονή του αγώνα της εθνικής Αγγλίας απέναντι στην Ελλάδα στο "Γουέμπλεϊ" (10/10, 21:45) για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Η Αγγλία υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:45, Novasports Prime, ALPHA, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) στο "Γουέμπλεϊ" την Εθνική Ελλάδας, στη μάχη κορυφής για τον 2ο όμιλο της League B του Nations League, σε ένα ματς που τα "τρία λιοντάρια" θα παραταχθούν κατά πάσα πιθανότητα χωρίς τον Χάρι Κέιν.

Ο κάπτεν της ομάδας συμπεριλήφθηκε μέν στην αποστολή παρά τις ενοχλήσεις που είχε στο πόδι μετά από τον αγώνα της Μπάγερν στην έδρα της Άιντραχτ την περασμένη Κυριακή για την Bundesliga, με τον 30χρονο φορ να μην παίρνει ωστόσο μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης όπως και ο Τζακ Γκρίλις.

Όπως ανέφερε ο Χένρι Γουίντερ, ο Κέιν έκανε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Γκρίλις έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης λόγω ενός μικροχτυπήματος, με τον εν λόγω δημοσιογράφο να υποστηρίζει πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κέιν ενδέχεται να δώσουν την ευκαιρία είτε στον Γουότκινς είτε στον Σολάνκε να πάρουν φανέλα βασικού στην γραμμή κρούσης κόντρα στην Ελλάδα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ