EURO 2024

Εθνική Αγγλίας: "Η FA είναι πρόθυμη να περιμένει τον Γκουαρδιόλα για τον πάγκο της", σύμφωνα με τον Independent

Football manager Pep Guardiola watches the third round match between Cameron Norrie of Britain and Alexander Zverev of Germany at the Wimbledon tennis championships in London, Saturday, July 6, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Football manager Pep Guardiola watches the third round match between Cameron Norrie of Britain and Alexander Zverev of Germany at the Wimbledon tennis championships in London, Saturday, July 6, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) @2024 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Η εθνική Αγγλίας αναζητεί τον ιδανικό για να διαδεχτεί τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή και σύμφωνα με αποκάλυψη της εφημερίδας "Independent" υπάρχει διάθεση να εξαντληθούν τα περιθώρια για τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είπε αντίο στην εθνική Αγγλίας μετά από οκτώ χρόνια στο τιμόνι της, υποβάλλοντας την παραίτησή του, και τα τρία λιοντάρια είναι πλέον ακέφαλα και στο κυνήγι του διαδόχου του.

Σύμφωνα πάντως με την αγγλική εφημερίδα "Independent", η αγγλική FA επιθυμεί να κάνει το απόλυτο κόλπο γκρόσο και να προσλάβει τον "πολύ" Πεπ Γκουαρδιόλα, του οποίου το συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Το εν λόγω μέσο υπογραμμίζει πως οι άνθρωποι της ομοσπονδίας είναι πρόθυμοι να περιμένουν τον Καταλανό προπονητή για έναν χρόνο σε περίπτωση που είναι θετικός στην προοπτική συνεργασίας μαζί τους και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο έχουν σκεφτεί τη λύση του Λι Κάρσλεϊ ως υπηρεσιακού για τον πάγκο τους.

Σημειώνεται πως ο Κάρσλεϊ βρίσκεται εδώ και μία τριετία στον πάγκο της Κ21 της εθνικής Αγγλίας, έχοντας μάλιστα κατακτήσει μαζί της το 2023 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ προηγουμένως είχε βρεθεί και στο τιμόνι της Κ20 των τριών λιονταριών.

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ