ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Εθνική Αγγλίας: Οι Τζόουνς και Λιβραμέντο τα νέα πρόσωπα κόντρα στην Ελλάδα

Ο Κρις Τζόουνς με τη φανέλα της Λίβερπουλ
Ο Κρις Τζόουνς με τη φανέλα της Λίβερπουλ © 2024 ARTIE WALKER JR. / AP IMAGES

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Αγγλίας, Λι Κάρσλεϊ, ανακοίνωσε δύο νέα πρόσωπα στην αποστολή των "τριών λιονταριών" για το ματς με την Ελλάδα. Πρόκειται για τους Κέρτις Τζόουνς και Τίνο Λιβραμέντο.

Αλλαγές τελευταίας στιγμής ανακοίνωσε η εθνική Αγγλίας ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα (10/10, 21:45, ALPHA, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) στο Γουέμπλεϊ, με τον Λι Κάρσλεϊ να καλεί στην αποστολή δύο νέα πρόσωπα.

Πρόκειται για τον 23χρονο μέσο της Λίβερπουλ, Κέρτις Τζόουνς, που θα αντικαταστήσει τον Μέινου και τον 21χρονο αμυντικό της Νιούκαστλ, Τίνο Λιβραμέντο, που θα πάρει τη θέση του Κόνσα.

Θυμίζουμε ότι οι Μέινου και Κόνσα, όπως κι ο Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ αποκόμισαν τραυματισμούς παίζοντας για τις ομάδες τους κι έτσι δεν υπολογίζονται από τον υπηρεσιακό προπονητή των "τριών λιονταριών".

Αναλυτικά η αποστολή των τριών λιονταριών: Χέντερσον, Πόουπ, Πίκφορντ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κόλγουιλ, Γκέχι, Λιούις, Στόουνς, Γουόκερ, Μπέλινγκχαμ, Φόντεν, Γκάλαχερ, Γκόμες, Πάλμερ, Ράις, Γκόρντον, Γκρίλις, Κέιν, Μαντουέκε, Σάκα, Σολάνκε, Γουότκινς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ