EURO 2024

Εθνική Αλβανίας: Απολογήθηκε ο Μιρλίντ Ντάκου για τα υβριστικά συνθήματά του μετά τον αγώνα με τη Κροατία

Albania's Mirlind Daku takes a shot during the Euro 2024 group E qualifying soccer match between Albania and Faroe Islands at Air Albania stadium in Tirana, Albania, Monday, Nov. 20, 2023. (AP Photo/Armando Babani)
Ο Μιρλίντ Ντάκου. © 2024 ARMANDO BABANI/AP IMAGES

Ο παίκτης της Εθνικής Αλβανίας Μιρλίντ Ντάκου απολογήθηκε για τα υβριστικά συνθήματα του εναντίον της Βόρειας Μακεδονίας μετά τη λήξη του αγώνα με την Κροατία, την ώρα που η UEFA έχει ξεκινήσει έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο αγώνας της Κροατίας με την Αλβανία σημαδεύτηκε από τις άσχημες εικόνες που ακολούθησαν μετά τη λήξη του αγώνα, όταν ο Μιρλίντ Ντάκου, μαζί με ορισμένους φιλάθλους από τις κερκίδες, φώναζε πληθώρα υβριστικών συνθημάτων κατά της Βόρειας Μακεδονίας, με τον ίδιο ωστόσο να αναγνωρίζει το λάθος του και να απολογείται σε δεύτερο χρόνο στα social media.

Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής καταγράφηκε μέσω κάμερας να κρατά μεγάφωνο και να συμμετέχει στα υβριστικά συνθήματα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βόρειας Μακεδονίας, η οποία απαίτησε μία απολογία καθώς και την έναρξη έρευνας από την UEFA.

Ο ίδιος ο παίκτης αναγνώρισε το λάθος του δηλώνοντας: "Το να ζητήσω συγγνώμη είναι ανδροπρεπές, και αισθάνομαι ηθική και επαγγελματική υποχρέωση να το κάνω, για όλους εκείνους που έχουν πληγωθεί", ανέφερε.

"Όπως κάθε ποδοσφαιριστής, σε αυτές τις στιγμές τα συναισθήματα βρίσκονται σε άλλο επίπεδο, το οποίο μπορεί να γίνει κατανοητό μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Είναι δύσκολο να περιγράψεις το συναίσθημα του να παίζεις για αυτή την εθνική ομάδα, για αυτούς τους υπέροχους οπαδούς που μας δίνουν απεριόριστη αγάπη.

Συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιον μετά τον αγώνα με την Κροατία, η επίδραση του παιχνιδιού κάνει τη δουλειά της", πρόσθεσε ο 26χρονος στην ανάρτησή του. "Συνεχίζω να δουλεύω μαζί με όλη την ομάδα για τα όνειρά μας".

Εθνική Αλβανίας: Απολογήθηκε ο Μιρλίντ Ντάκου για τα υβριστικά συνθήματά του μετά τον αγώνα με τη Κροατία


Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ