ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Εθνική Αργεντινής: ​Η FIFA τιμώρησε τον Μαρτίνεθ με δύο αγώνες για την επίθεση στον καμεραμάν και τον προκλητικό πανηγυρισμό

Ο προκλητικός πανηγυρισμός του Μαρτίνες με το αντίγραφο του Copa America
Ο προκλητικός πανηγυρισμός του Μαρτίνες με το αντίγραφο του Copa America © 2024 GUSTAVO GARELLO / AP IMAGES

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες θα χάσει τα δύο επόμενα ματς της εθνικής Αργεντινής, καθώς η FIFA τον τιμώρησε με δύο αγώνες για την επίθεση στον καμεραμάν στο παιχνίδι με την Κολομβία και τον προκλητικό πανηγυρισμό του με το τρόπαιο του Copa America.

Η συμπεριφορά του Εμιλιάνο Μαρτίνεθ τον έβαλε σε μπελάδες, καθώς τα όσα συνέβησαν στους αγώνες της εθνικής Αργεντινής με την Κολομβία και τη Χιλή επέφεραν την τιμωρία του.

Συγκεκριμένα, η FIFA αποφάσισε να τον τιμωρήσει με δύο αγώνες αποκλεισμού κι έτσι, θα απουσιάσει από τα ματς κόντρα σε Βενεζουέλα (11/10) και Βολιβία (16/10) στα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.

Ο λόγος που ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα τιμωρήθηκε ήταν για την επίθεση στον εικονολήπτη, Τζόνι Τζάκσον, του οποίου την κάμερα έριξε μετά την ήττα από την Κολομβία, αλλά κι ο προκλητικός πανηγυρισμός του με το αντίγραφο του τροπαίου του Copa America, στο ματς με τη Χιλή.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ FIFA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ