ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Εθνική Αργεντινής: Ο τυφώνας Μίλτον μετατρέπει σε οδύσσεια το ταξίδι της αλμπισελέστε στη Βενεζουέλα

FILE - Argentina's Lionel Messi during a Copa America semifinal soccer match against Canada in East Rutherford, N.J., July 9, 2024. (AP Photo/Julia Nikhinson, File)
FILE - Argentina's Lionel Messi during a Copa America semifinal soccer match against Canada in East Rutherford, N.J., July 9, 2024. (AP Photo/Julia Nikhinson, File) @2024 JULIA NIKHINSON/AP IMAGES

Ο τυφώνας Μίλτον που ετοιμάζεται να σαρώσει την Φλόριντα δημιουργεί πρόβλημα και στην εθνική Αργεντινής, με την παρέα του Λιονέλ Μέσι να είναι παγιδευμένη στο Μαϊάμι και να την περιμένει μία οδύσσεια μέχρι να φτάσει στην Βενεζουέλα.

Η Φλόριντα προετοιμάζεται για σκηνές αποκάλυψης, καθώς εκατομμύρια κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για να σωθούν από τον τυφώνα Μίλτον, ο οποίος παραμένει ακόμα κατηγορίας 5 και προβλέπεται να είναι ο πιο καταστροφικός τυφώνας που αναμένεται να πλήξει την πολιτεία τα τελευταία 100 χρόνια.

Μέσα σε αυτό το εφιαλτικό σκηνικό που έχει δημιουργηθεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η εθνική Αργεντινής καλείται να ταξιδέψει στην Βενεζουέλα όπου αντιμετωπίζει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (11/10, 00:00) την ομώνυμη ομάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ, κάτι που αυτή τη στιγμή θεωρείται γρίφος για δυνατούς λύτες.

Και αυτό γιατί βρίσκεται παγιδευμένη στο Μαϊάμι, με τον Λιονέλ Σκαλόνι να παραδέχεται σε συνέντευξή του τις δυσκολίες που καλείται να ξεπεράσει η πρωταθλήτρια κόσμου μέχρι να φτάσει εγκαίρως στον προορισμό της.

"Δεν μας αφήνουν να ταξιδέψουμε. Ελπίζουμε να το κάνουμε μέσα στις προσεχείς ώρες εάν μας το επιτρέψει ο καιρός.

Διαφορετικά θα είναι δύσκολο να φτάσουμε εγκαίρως για το παιχνίδι επειδή θα πρέπει να κάνουμε και ενδιάμεση στάση, με δεδομένο πως δεν επιτρέπουν να φτάσουμε απευθείας στην Βενεζουέλα με πτήση από τις ΗΠΑ", τόνισε ο Σκαλόνι, με την αποστολή της Αργεντινής να χρειάζεται να κάνει ενδιάμεση στάση στην Κολομβία σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Ole".

Σημειώνεται πως δεν υπολογίζονται από τον Σκαλόνι για το συγκεκριμένο παιχνίδι οι Εμιλιάνο Μαρτίνες και Κριστιάν Ρομέρο, ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και είναι κανονικά στην αποστολή.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ