COPA AMERICA

Εθνική Αργεντινής: Sold out η πρεμιέρα στο Copa America απέναντι στον Καναδά

Argentina forward Lionel Messi in action during the first half of an international friendly soccer match against Guatemala, Friday, June 14, 2024, in Landover, Md. (AP Photo/Nick Wass)
Ο Λιονέλ Μέσι σε φιλικό με την Εθνική Αργεντινής. © 2024 NICK WASS/AP IMAGES

Η Εθνική Αργεντινής κάνει πρεμιέρα στο Copa America απέναντι στον Καναδά την Παρασκευή (21/6). Στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί φρενίτιδα για την παρακολούθηση της ομάδας του Μέσι καθώς ο αγώνας που θα διεξαχθεί στην Ατλάντα είναι ήδη sold out.

Η Εθνική Αργεντινής θα δώσει τον εναρκτήριο αγώνα της στο Copa America απέναντι στον Καναδά, την Παρασκευή (21/6, 3:00 ξημερώματα ώρα Ελλάδας). Οι υποστηρικτές της ομάδας του Μέσι αδημονούν για την πρεμιέρα της ομάδας καθώς ο αγώνας είναι ήδη sold out. Το Mercedes Benz Stadium θα είναι κατάμεστο με την προσέλευση 70.000 φιλάθλων του ποδοσφαιρικού κόσμου.

Το Copa America θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου. Ο Μέσι αποτελεί μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες παικτών που θα δώσουν το παρών στην διοργάνωση, ενώ υπάρχουν και ονόματα ποδοσφαιριστών που πιθανόν θα ολοκληρώσουν την τελευταία τους συμμετοχή στο τουρνουά.

Πρόκειται για το πρώτο από τα τρία τουρνουά, που θα διεξαχθούν στις ΗΠΑ. Το επόμενο θα είναι το μουντιάλ συλλόγων αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

TAGS COPA AMERICA ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΝΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ