ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική: Δύο με τρεις αλλαγές σκέφτεται να κάνει ο Γιοβάνοβιτς στην ενδεκάδα

Εθνική: Δύο με τρεις αλλαγές σκέφτεται να κάνει ο Γιοβάνοβιτς στην ενδεκάδα
INTIME

Δεν έδειξε πολλά πράγματα για το σχέδιό του για το παιχνίδι με την Ιρλανδία ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας στο Aviva Stadium τη Δευτέρα (9/9).

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ιρλανδία την Τρίτη (21:45, Novasports Prime/ALPHA και LIVE από το SPORT24) για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της League B του Nations League.

Έπειτα από τη συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπονήθηκε στο Aviva Stadium όπου ο Σέρβος προπονητής θόλωσε για ακόμη μια φορά τα νερά. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού δεν φανέρωσε μεγάλο μέρος των πλάνων του, όπως άλλωστε είχε συμβεί και πριν το παιχνίδι του Σαββάτου (7/9).

Οι Έλληνες διεθνείς χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας ενώ οι τερματοφύλακες γυμνάστηκαν ξεχωριστά. Παρόλα αυτά, η ενδεκάδα απέναντι στην Ιρλανδία αναμένεται να έχει δύο με τρεις αλλαγές σε σχέση με εκείνη κόντρα στη Φινλανδία στην πρεμιέρα του Nations League.

Το θετικό για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πως άπαντες οι διεθνείς είναι σε ετοιμότητα αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Σέρβος έχει φροντίσει να τους έχει όλους σε εγρήγορση και δεν θα είναι έκπληξη εάν μέσα στις αλλαγές που ετοιμάζει επιβραβεύσει παίκτες που έδειξαν πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο με τη Φινλανδία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ