ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Χρυσός Παυλίδης, έγινε ο πρώτος Έλληνας που σκόραρε στο "Γουέμπλεϊ" σε διάρκεια αγώνα

NATIONS LEAGUE 2024-2025 /  -  (  / EUROKINISSI)
NATIONS LEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS | ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης οδήγησε την Εθνική στην πρώτη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας της κόντρα στην Αγγλία και συνάμα έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που σκόραρε στο "Γουέμπλεϊ" σε διάρκεια αγώνα.

Απίστευτο και όμως αληθινό, βγαλμένο μέσα από την αθάνατη ελληνική ψυχή! Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τα έδωσαν όλα το βράδυ της Πέμπτης για να αφιερώσουν τη νίκη στην οικογένεια του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ και πέτυχαν απόλυτα το στόχο τους, με το 2-1 να δίνει υπερηφάνεια σε μία ολόκληρη χώρα.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Εθνικής Ελλάδας στην έδρα των τριών λιονταριών ενώ ο άνθρωπος που χάρισε το τεράστιο τρίποντο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, Βαγγέλης Παυλίδης, μπορεί να καμαρώνει και για ένα ιδιαίτερο ρεκόρ.

Όπως αναφέρει το soccerbase, ο φορ της Μπενφίκα έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης που σκοράρει στο Γουέμπλεϊ (παλιό και νέο) σε διάρκεια αγώνα, από τη στιγμή που το γκολ του Κώστα Τσιμίκα με τη φανέλα της Λίβερπουλ απέναντι στην Τσέλσι, στον τελικό του FA Cup το 2022, είχε σημειωθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ