ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Έτοιμη για το σπουδαίο ματς στο Γουέμπλεϊ η ομάδα του Γιοβάνοβιτς

Εθνική Ελλάδας: Έτοιμη για το σπουδαίο ματς στο Γουέμπλεϊ η ομάδα του Γιοβάνοβιτς
INTIME SPORTS

Χωρίς προβλήματα και με την παρουσία περισσότερων από 150 φιλάθλων προπονήθηκε η Εθνική Ελλάδας την Τετάρτη (9/10) στο Γουέμπλεϊ ενόψει της μάχης με την Αγγλία (10/10, 21:45) για το Nations League. Δύο θέσεις παραμένουν ανοιχτές για την ενδεκάδα.

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το σπουδαίο παιχνίδι με την Αγγλία την Πέμπτη (10/10, 21:45, ALPHA, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπονήθηκε την Τετάρτη (9/10) στο Γουέμπλεϊ, παρουσία περισσότερων από 150 Ελλήνων φιλάθλων που φώναξαν συνθήματα και αποθέωσαν τους διεθνείς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα του είναι ξεκάθαρα. Ερωτηματικά υπάρχουν για τους δύο παίκτες που θα πλαισιώσουν τον Τάσο Μπακασέτα στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προβληματίζεται για το ποιοι δύο εκ των Κουρμπέλη, Σιώπη, Μάνταλου και Ζαφείρη θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται εκπλήξεις αφού και ο ίδιος ο ομοσπονδιακός τεχνικός υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου πριν την προπόνηση πως ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους οι διεθνείς δεν επαρκεί για μεγάλες διαφοροποιήσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε πως την Πέμπτη (10/10) στο Γουέμπλεϊ αναμένονται περισσότεροι από 4.600 Έλληνες οπαδοί που έχουν έρθει στο Λονδίνο από πολλές χώρες της Ευρώπης για να στηρίξουν την Εθνική Ομάδα απέναντι στα τρία λιοντάρια.

Θυμίζουμε πως ο Γιοβάνοβιτς έχει στη διάθεσή του τους εξής ποδοσφαιριστές: Βλαχοδήμος, Τζολάκης, Μανδάς, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Βαγιαννίδης, Τσιμίκας, Ρότα, Ρέτσος, Ντόη, Μπακασέτας, Μάνταλος, Ζαφείρης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Τζόλης, Μασούρας, Παυλίδης, Δουβίκας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ