ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Η ατάκα του Τζόλη, η ταπεινή απάντηση του Παυλίδη, ο σπαραγμός του Χατζηγιοβάνη και η αγκαλία του Σαλπιγγίδη στον πρωταγωνιστή του Γουέμπλεϊ

Εθνική Ελλάδας: Η ατάκα του Τζόλη, η ταπεινή απάντηση του Παυλίδη, ο σπαραγμός του Χατζηγιοβάνη και η αγκαλία του Σαλπιγγίδη στον πρωταγωνιστή του Γουέμπλεϊ
PRINT SCREEN

Ο αυστραλιανός κολοσσός Optus έδωσε στη δημοσιότητα VIDEO μετά το φινάλε του ιστορικού διπλού (1-2) της Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ, με την τηλεοπτική κάμερα να "πιάνει" μοναδικές στιγμές από τους συγκρατημένους πανηγυρισμούς της Εθνικής στον απόηχο της τραγικής απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η Εθνική Ελλάδας το βράδυ της Πέμπτης (10/10) έκανε ένα έπος, δεδομένου του αντιπάλου που είχε απέναντί της και του απροσδόκητου χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Οι διεθνείς κατέθεσαν ψυχή, έπαιξαν και για τον πρώην συμπαίκτη τους, όπως ζήτησε στην ανατριχιαστική του ομιλία αποδυτήρια πριν το ματς ο Τάσος Μπακασέτας, και έφυγαν με το ιστορικό διπλό (1-2) από το Γουέμπλεϊ.

Το Optus Sport έδωσε στη δημοσιότητα ένα VIDEO με τα παραλειπόμενα μετά το φινάλε της σπουδαίας αναμέτρησης.

Μάλιστα, η τηλεοπτική κάμερα "έπιασε" τον Χρήστο Τζόλη να λέει στον Βαγγέλη Παυλίδη ότι άξιζε να κάνει χατ-τρικ και τον φορ της Μπενφίκα να του απαντάει ταπεινά ότι "κερδίσαμε".

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης παρηγορούσε τον συντετριμμένο Τάσο Χατζηγιοβάνη, που έκλαιγε με σπαραγμό, ενώ οι Βασίλης Τοροσίδης και Δημήτρης Σαλπιγγίδης, συνεχάρησαν τον μεγάλο πρωταγωνιστή της Εθνικής με τα δύο γκολ του, Παυλίδη, με τον τελευταίο να πέφτει στην αγκαλιά του αθλητικού διευθυντή και πρώην διεθνούς επιθετικού.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ