ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Ο τραυματίας Ιωαννίδης επισκέφθηκε τους διεθνείς

Ο Φώτης Ιωαννίδης
Ο Φώτης Ιωαννίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Φώτης Ιωαννίδης παρά τον τραυματισμό του επισκέφθηκε τους συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδας, δείχνοντας την έμπρακτη στήριξή του σε αυτούς.

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό με θλάση στους προσαγωγούς και έτσι θα απουσιάσει για περίπου έναν μήνα. Φυσικά, θα χάσει τις δύο μάχες της Ελλάδας απέναντι σε Αγγλία (10/10, 21:45, ALPHA, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) και Ιρλανδία (13/10, 21:45, ALPHA, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24).

Πάντως, ο επιθετικός του τριφυλλιού είναι κοντά στους συμπαίκτες του στην Εθνική, τους οποίους και επισκέφθηκε, όπως φάνηκε σε φωτογραφία που ανέβηκε στα social media.

"Η επίσκεψη του Φώτη παρά τον τραυματισμό του, δεν ήταν απλώς μια κίνηση στήριξης προς τους συμπαίκτες του, αλλά μια ένδειξη της βαθιάς ενότητας που χαρακτηρίζει την ομάδα.

Με την παρουσία του στο τραπέζι, απέδειξε πως, ακόμη και εκτός γηπέδου, η εθνική ομάδα λειτουργεί σαν μια οικογένεια, όπου ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε βήμα, είτε πρόκειται για αγώνα, είτε για τις δύσκολες στιγμές" αναφέρει η ανάρτηση της Εθνικής.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ