ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Στο Βέλγιο Τοροσίδης και Παπαδόπουλος για Καρέτσα

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας με τη φανέλα της εθνικής Βελγίου
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας με τη φανέλα της εθνικής Βελγίου PRINT SCREEN

Ο επικεφαλής της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλης Τοροσίδης και ο τεχνικός διευθυντής Εθνικών Ομάδων, Δημήτρης Παπαδόπουλος θα βρεθούν την Κυριακή (11/8) στο Βέλγιο σε ένα ταξίδι με επίκεντρο τον 16χρονο παίκτη της Γκενκ, Κωνσταντίνο Καρέτσα.

Το νέο επιτελείο της Εθνικής Ελλάδας και οι αρμόδιοι της Ομοσπονδίας έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία επαφών και επικοινωνίας με τον 16χρονο Κωνσταντίνο Καρέτσα, ο οποίος αγωνίζεται στο Βέλγιο με τη Γκενκ και πρόθεση της ελληνικής πλευράς είναι να τον πείσει να φορέσει το εθνόσημο.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο επικεφαλής της Εθνικής Ανδρών, Βασίλης Τοροσίδης, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής Εθνικών Ομάδων όλων των ηλικιών, Δημήτρης Παπαδόπουλος θα βρεθούν την Κυριακή (11/8) στο Βέλγιο, όπου θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Γκενκ και την Κλαμπ Μπριζ.

Στο επίκεντρο του συγκεκριμένου ταξιδιού βρίσκεται φυσικά ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει χριστεί διεθνής με την εθνική Νέων του Βελγίου. Η υπόθεση αυτή χαρακτηρίζεται δύσκολη όμως στην Ελληνική Ομοσπονδία υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για τη θετική έκβασή της.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ