ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Την Τρίτη το μεσημέρι η συνέντευξη Τύπου των Ρεχάγκελ, Μπασινά και Βρύζα για το ματς των Legends 2004 στο Έσσεν

Εθνική Ελλάδας: Την Τρίτη το μεσημέρι η συνέντευξη Τύπου των Ρεχάγκελ, Μπασινά και Βρύζα για το ματς των Legends 2004 στο Έσσεν
Ο Ότο Ρεχάγκελ στο πλαίσιο των εορτασμών για την κατάκτηση του Euro 2004 INTIME SPORTS

Την Τρίτη (3/6) το μεσημέρι στο Έσσεν θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα των Legends 2004 απέναντι στους UEFA All Stars, το οποίο θα διεξαχθεί στη γερμανική πόλη στις 11 Ιουλίου. Το παρών από την πλευρά της Εθνικής Ελλάδας θα δώσουν οι Ότο Ρεχάγκελ, Ζήσης Βρύζας και Άγγελος Μπασινάς.

Η μεγάλη στιγμή και το ματς που θα ολοκληρώσει τις επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 20 ετών από την κατάκτηση του EURO από την Εθνική Ελλάδας το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας πλησιάζει.

Οι Ότο Ρεχάγκελ, Άγγελος Μπασινάς και Ζήσης Βρύζας θα εκπροσωπήσουν τους Legends 2004 στη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί το μεσημέρι της Τρίτης (3/6, 14:30) στο Έσσεν, στην γενέτεια πόλη του Γερμανού προπονητή που οδήγησε τη "γαλανόλευκη" στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Στην εν λόγω συνέντευξη Τύπου θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες για το ματς στις 11 Ιουλίου στο Έσσεν ανάμεσα στους Legends 2004 και τους UEFA All Stars, ενώ από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ένωση στο πάνελ θα βρίσκεται ο Γιούργκεν Άισμαν.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ HEROES 2004
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ