EURO 2024

Εθνική Γαλλίας: Μάχη με τον χρόνο ο Εμπαπέ για Ολλανδία, αναμονή για τη μάσκα

Kylian Mbappe of France receives a treatment after suffering an injury during a Group D match between Austria and France at the Euro 2024 soccer tournament in Duesseldorf, Germany, Monday, June 17, 2024. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Kylian Mbappe of France receives a treatment after suffering an injury during a Group D match between Austria and France at the Euro 2024 soccer tournament in Duesseldorf, Germany, Monday, June 17, 2024. (AP Photo/Alessandra Tarantino) @2024 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ επιθυμεί να αγωνιστεί με την Ολλανδία την Παρασκευή (21/6), όμως από την διαθεσιμότητα της προστατευτικής μάσκας θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του Γάλλου σταρ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση μετά την θεραπεία στη μύτη και παρά τις αρχικές ανησυχητικές εκτιμήσεις, διατηρεί ελπίδες να προλάβει τον αυριανό αγώνα Τρίτη (21/6) απέναντι στην Ολλανδία, όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν από την ταχύτητα παράδοσης της προστατευτικής μάσκας.

Σύμφωνα με την Equipe, ο Γάλλος είναι πρόθυμός να αγωνιστεί με την Ολλανδία, με τον ίδιο μάλιστα να ακολουθεί την προπόνηση σε έναν ήπιο βαθμό, ωστόσο προϋπόθεση αποτελεί η απόκτηση της μάσκας.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ και το τεχνικό επιτελείο είναι επιφυλακτικοί με την ιδέα της συμμετοχής του διότι επικρατεί αμφιβολία για το αν θα προλάβει ο Εμπαπέ να συνηθίσει τη μάσκα μέσα σε λίγες ώρες και εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί σε ένα τέτοιο απαιτητικό παιχνίδι.

Παρόλα αυτά, με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Εμπαπέ θα καταφέρει να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Πολωνία για τον 3η αγωνιστική των ομίλων του Euro.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ