ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Εθνική Γαλλίας: Ο Μενιάν άστραψε και βρόντηξε στα αποδυτήρια μετά την ήττα από την Ιταλία

France goalkeeper Mike Maignan catches the ball during a round of sixteen match between France and Belgium at the Euro 2024 soccer tournament in Duesseldorf, Germany, Monday, July 1, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru)
France goalkeeper Mike Maignan catches the ball during a round of sixteen match between France and Belgium at the Euro 2024 soccer tournament in Duesseldorf, Germany, Monday, July 1, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru) @2024 ANDREEA ALEXANDRU/AP IMAGES

Η Γαλλία έπεσε θύμα ανατροπής εντός έδρας από την Ιταλία στην πρεμιέρα του Nations League και το γεγονός αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Μάικ Μενιάν στα αποδυτήρια, όπως αποκάλυψε με σημερινό της δημοσίευμα η "Equipe".

Καλύτερη εκκίνηση στο φετινό Nations League δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο φανατικός φίλος της εθνικής Γαλλίας, με την ομάδα του Ντεσάμπ να προηγείται 1-0 της Ιταλίας με σκόρερ τον Μπαρκολά μετά από 14'' αγώνα, ωστόσο η σκουάντρα ατζούρα απάντησε με τα γκολ των Ντιμάρκο, Φρατέζι και Ρασπαντόρι, για να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της επί γαλλικού εδάφους μετά από 70 χρόνια.

Ο προπονητής των μπλε βγήκε μπροστά στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας πως εκείνος είναι υπεύθυνος για ό,τι συνέβη, με την ατμόσφαιρα ωστόσο στα αποδυτηρία να είναι τεταμένη και τον Μάικ Μενιάν να ξεσπάει κατά των συμπαικτών του.

Όπως αποκάλυψε με σημερινό της δημοσίευμα η "Equipe", ο Μενιάν έκανε λόγο για λανθασμένη συμπεριφορά και τόνισε πως παρά το γεγονός ότι μόνο δύο παίκτες της εθνικής Ιταλίας θα είχαν θέση στην 11άδα των μπλε, πήραν τη νίκη λόγω της επιθυμίας που είχαν για αυτή και της αγριάδας που έβγαλαν στο χορτάρι του "Παρκ ντε Πρενς".

Το ίδιο μέσο υπογράμμισε πως μετά από την έκρηξη του πορτιέρε της Μίλαν "ουδείς τόλμησε να μιλήσει", με τον αρχηγό της Γαλλίας, Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά και τον υπαρχηγό Αντουάν Γκριεζμάν, να επιλέγουν το δρόμο της σιωπής.

Υπενθυμίζεται πως η Ιταλία αντιμετωπίζει το Ισραήλ στην Βουδαπέστη το βράδυ της Δευτέρας για την δεύτερη αγωνιστική του 2ου ομίλου της League A, ενώ η Γαλλία έχει δυσκολότερη αποστολή αφού κοντράρεται (εντός έδρας) με το Βέλγιο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ