EURO 2024

Εθνική Γερμανίας: Ένας φίλαθλος έσπασε το χέρι του μετά από άστοχο σουτ του Φίλκρουγκ πριν τον αγώνα με την Σκωτία

Germany's Niclas Fullkrug, center, celebrates with teammates after scoring his sides second goal during the international friendly soccer match between Germany and Netherlands at the Deutsche Bank Park in Frankfurt, Germany on Tuesday, March 26, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Νίκλας Φιλκρουγκ. © 2024 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ένα άτυχο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Νίκλας Φιλκρουγκ λίγο πριν την αναμέτρηση με αντίπαλο την Σκωτία κόστισε σε έναν Γερμανό φίλαθλο τον αγώνα, με τον ίδιο να αναγκάζεται να μεταφερθεί αντ' αυτού στο νοσοκομείο.

Η Εθνική Γερμανίας μπορεί να κέρδισε με το εμφατικό 5-1 την Σκωτία, ωστόσο παρά τους έντονους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν ένας Γερμανός φίλαθλος δεν είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά την νικηφόρα πρεμιέρα της Εθνικής του ομάδας λόγω ενός άστοχου σουτ του Νίκλας Φιλκρουγκ κατά την διάρκεια της προθέρμανσης.

Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ λίγο προτού ξεκινήσει ο αγώνας με την Σκωτία δοκίμασε ένα δυνατό σουτ, το οποίο όμως δεν βρήκε το τέρμα και η μπάλα εν τέλει κατέληξε στο χέρι ενός φιλάθλου των "Πάντσερ".

"Κατέληξα να τραγουδάω τον ύμνο πάνω σε ένα φορείο και δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω. Έπρεπε να εγκαταλείψω το όνειρό μου να παρακολουθήσω τον εναρκτήριο αγώνα. Αλλά δεν παθαίνεις κάθε μέρα κάταγμα από ένα σουτ του "Φίλγκ", δήλωσε ο οπαδός σε δηλώσεις στην γερμανική Bild.

Ως παρηγοριά, ο ίδιος ο Φίλκρουγκ του έστειλε μια υπογεγραμμένη φανέλα και ένα μήνυμα συγγνώμης για την άτυχη στιγμή που του κόστισε την πρεμιέρα.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΩΤΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ