ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Εθνική Γερμανίας: Θα τιμήσει τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που αποσύρθηκαν από την ομάδα

Germany's Ilkay Gundogan (21) and Jamal Musiala (10) react after a 2-0 win over Hungary in a Group A match at the Euro 2024 soccer tournament in Stuttgart, Germany, Wednesday, June 19, 2024. (AP Photo/Themba Hadebe)
Οι παίκτες της Εθνικής Γερμανίας. @2024 THEMBA HADEBE/AP IMAGES

Πριν την αναμέτρηση της Εθνικής Γερμανίας με αντίπαλο την Ολλανδία για το Nations League, τα "πάντσερ" θα τιμήσουν τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που αποσύρθηκαν από την ομάδα μετά το Euro.

Η Εθνική Γερμανίας αναμένεται να τιμήσει τους τέσσερις παίκτες, οι οποίοι αποσύρθηκαν από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έπειτα από το Euro 2024.

Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Ολλανδία στο Nations League να βρεθούν στο γήπεδο οι Τόνι Κρόος, Ιλκάι Γκιντογκάν, Μάνουελ Νόιερ και Τόμας Μίλερ.

Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη εκδήλωση, όπου θα παρευρεθούν συγγενείς και φίλοι των πρώην διεθνών παικτών, καθώς και πρώην μέλη της εθνικής ομάδας, όπως ο Όλιβερ Μπίρχοφ, πρώην αθλητικός διευθυντής της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, και ο Γιοακίμ Λεβ, πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ