ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Γυναικών: Ενσωματώθηκαν και οι διεθνείς του εξωτερικού ενόψει των αναμετρήσεων με τον Βέλγιο

Εθνική Γυναικών: Ενσωματώθηκαν και οι διεθνείς του εξωτερικού ενόψει των αναμετρήσεων με τον Βέλγιο
Η προπόνηση της Εθνικής Γυναικών στο Ηράκλειο INTIME SPORTS

Οι διεθνείς του εξωτερικού ενσωματώθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Γυναικών, με τον Αλέξανδρο Κατηκαρίδη να έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του, ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων με το Βέλγιο.

Η Εθνική Γυναικών που βρίσκεται στο Ηράκλειο από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και προετοιμάζεται για τον αγώνα της α' φάσης των playoffs με το Βέλγιο στο Γεντί Κουλέ (25/10, 19:00), πραγματοποίησε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο την πρώτη της προπόνηση με όλες τις παίκτριες της αποστολής, καθώς ενσωματώθηκαν οι διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέξανδρος Κατηκαρίδης είχε έτσι την ευκαιρία να σχηματίσει πιο σαφή εικόνα για την κατάσταση της Ομάδας ενόψει του πιο σημαντικού αγώνα της μέχρι τώρα, καθώς είναι η πρώτη φορά που η Εθνική Γυναικών διεκδικεί πρόκριση σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι τον αγώνα της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" στο Ηράκλειο, θα ακολουθήσει αυτός στο Λουβέν, λίγο έξω από τις Βρυξέλλες, στις 29/10, όπου οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά ώστε να προκύψει η νικήτρια που θα περάσει στη 2η και τελευταία φάση των playoffs.

Αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τουρκία - Ολλανδία. Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Γυναικών έγινε για μια ακόμη φορά δεκτή με ζεστασιά από τους φιλάθλους της Κρήτης που δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον αγώνα με το Βέλγιο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ