ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική γυναικών: Η ενδεκάδα για τον ιστορικό αγώνα κόντρα στο Βέλγιο

Οι παίκτριες της Εθνικής Γυναικών πανηγυρίζουν
Οι παίκτριες της Εθνικής Γυναικών πανηγυρίζουν EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης για τον ιστορικό αγώνα της Εθνικής γυναικών κόντρα στο Βέλγιο στο πλαίσιο των playoffs του Euro 2025.

Η Εθνική γυναικών δίνει τον κρισιμότερο αγώνα της ιστορίας της, καθώς για πρώτη φορά βρίσκεται στα playoffs για την πρόκριση σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, στην προκειμένη περίπτωση στο Euro 2025.

Η Ελλάδα υποδέχεται στο "Γεντί Κουλέ" (25/10, 19:00, Novasports Start, LIVE από το SPORT24) το Βέλγιο για τον πρώτο αγώνα του ζευγαριού και λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης.

Κάτω από την εστία βρίσκεται η Γιαννακούλη, στο δεξί άκρο της άμυνας η Πατερνά, στο αριστερό η Μήτκου και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Παλαμά και Γκάτσου.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Έλληνας προπονητής ξεκινάει τις Μάρκου, Μωραΐτου και Σαρρή, ενώ την επιθετική τριάδα συνθέτουν οι Γιαννακά, Σπυριδωνίδου, αριστερά και δεξιά αντιστοίχως και στην κορυφή η αρχηγός, Κόγγουλη.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Γιαννακούλη, Πατερνά, Παλαμά, Γκάτσου, Μήτκου, Μωραΐτου, Μάρκου, Σαρρή, Σπυριδωνίδου, Γιαννακά, Κόγγουλη

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Νάση, Χατζηχαριστού, Πέιου, Κοτσάκι, Καπνίση, Σαΐχ, Γεωργίου, Βαρδαλή, Κοσκερίδου, Παπαθεοδώρου, Παπαδοπούλου, Μοσκοφίδου

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ