ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εθνική Γυναικών: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της γαλανόλευκης για τη μάχη με το Βέλγιο

Στιγμιότυπο από τη βραδινή προπόνηση της Εθνικής Γυναικών
Στιγμιότυπο από τη βραδινή προπόνηση της Εθνικής Γυναικών INTIME SPORTS

Η Εθνική Γυναικών συνέχισε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της για το κομβικό παιχνίδι απέναντι στο Βέλγιο την Παρασκευή (25/10, 19:00, Nova) στο Ηράκλειο.

Δύο ημέρες χωρίζουν την Εθνική Γυναικών από το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας της, αυτό απέναντι στο Βέλγιο την Παρασκευή (25/10, 19:00, Nova) στο Γεντί Κουλέ.

Η γαλανόλευκη διεκδικεί για πρώτη φορά την πρόκριση σε τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης και άπαντες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχουν αναγνωρίσει τη βαρύτητα των επικείμενων αναμετρήσεων και παραμένουν προσηλωμένοι στον στόχο.

Οι παίκτριες του Αλέξη Κατηκαρίδη προπονήθηκαν την Τρίτη (23/10) το βράδυ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ενώ ο έμπειρος προπονητής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα έχοντας όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του. Εξαίρεση αποτελεί φυσικά η αρχηγός Ελένη Κακαμπούκη, η οποία είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο ματς με το Μαυροβούνιο και έτσι δεν θα δώσει το παρών στο παιχνίδι με το Βέλγιο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θυμίζουμε πως η ομάδα που θα προκριθεί από τα παιχνίδια της Ελλάδας με το Βέλγιο θα βρει απέναντί της μια εκ των Τουρκίας ή Ουκρανίας στη δεύτερη και τελευταία φάση των playoffs πριν τα τελικά του Euro.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το γεγονός ότι η Εθνική Γυναικών δίνει τους εντός έδρας αγώνες της εδώ και μια διετία στο Ηράκλειο την έχει καταστήσει πολύ δημοφιλή στην Κρήτη. Έτσι, το "Γεντί Κουλέ" αναμένεται να γεμίσει αφού και η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Σημειώνεται επίσης πως πριν τη βραδινή προπόνηση της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε στο ΒΑΚ η επίσημη φωτογράφιση της Εθνικής Γυναικών. Την Πέμπτη (24/10) στις 18:15 θα λάβει χώρα στο ΒΑΚ η συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με το Βέλγιο και ο κ. Κατηκαρίδης θα έχει δίπλα του τη Σοφία Κόγγουλη ως εκπρόσωπο των παικτριών.

TAGS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ