ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ιρλανδίας: Ανακοινώθηκε ο Χέιμιρ Χάλγκριμσον για τον πάγκο της αντιπάλου της Ελλάδας στο Nations League

Jamaica head coach Heimir Hallgrimsson stands on the sideline before the first half of a CONCACAF Nations League third place soccer match against Panama, Sunday, March 24, 2024, in Arlington, Texas. (AP Photo/Julio Cortez)
Ο Χέιμιρ Χάλγκριμσον. @2024 JULIO CORTEZ/AP IMAGES

Ο Χέιμιρ Χάλγκριμσον είναι και επίσημα ο νέο προπονητής της Εθνικής Ιρλανδίας, ο οποίος θα κληθεί να την καθοδηγήσει στη δεύτερη κατηγορία του Nations League ενάντια στις ομάδες τις Αγγλίας, Φιλανδίας, αλλά και της Ελλάδας.

Η Εθνική Ιρλανδίας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χέιμιρ Χάλγκριμσον για τον πάγκο της, με τον Ισλανδό προπονητή να αναλαμβάνει την ευθύνη να διευθύνει την ομάδα στη δεύτερη κατηγορία του Nations League, την ώρα που στον όμιλό της βρίσκεται η Αγγλία, η Φιλανδία και η Ελλάδα.

Ο Χέιμιρ Χάλγκριμσον υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 8 μήνες με την Ιρλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τον ίδιο να διαθέτει εμπειρία από την πενταετή παρουσία του στην Εθνική Ισλανδίας, ενώ επίσης στη συνέχεια ανέλαβε την ομάδα της Αλ Αραμπί, καθώς και την Εθνική ομάδα της Τζαμάικας, από την οποία αποχώρησε φέτος μετά από δύο έτη.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του με την Εθνική Ιρλανδίας αναμένεται να είναι απέναντι στην Αγγλία στις (7/9) για την πρώτη αγωνιστική του Nations League, ενώ ο αγώνας απέναντι στο ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει οριστεί στις (10/9).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ