ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Εθνική Ιταλίας: Εκτός ο Σκαλβίνι λόγω ρήξης χιαστού, στη θέση του ο Γκάτι για το Euro 2024

Ο Σκαλβίνι σε παιχνίδι της Εθνικής Ιταλίας
Ο Σκαλβίνι σε παιχνίδι της Εθνικής Ιταλίας AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Τζόρτζιο Σκαλβίνι αποχώρησε τραυματίας, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού, από το ματς της Αταλάντα με τη Φιορεντίνα στο φινάλε της Serie A και έτσι θα χάσει το Euro 2024. Πρόκειται για το δεύτερο πλήγμα μετά τον τραυματισμό του Φραντσέσκο Ατσέρμπι. Στην θέση τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "σκουάντρα ατζούρα" κάλεσε τον Φραντσέσκο Γκάτι.

Στο φινάλε της Serie A στο ματς που η Φιορεντίνα κέρδισε με σκορ 3-2 τους νικητές του Europa League, ο στόπερ της Αταλάντα Τζόρτζιο Σκαλβίνι αποχώρησε τραυματίας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ρήξη χιάστου και ως εκ τούτου θα τεθεί εκτός αποστολής για την Εθνική Ιταλίας εν όψει της τελικής φάσης του Euro 2024.

Πρόκειται για το δεύτερο πλήγμα που μετρούν οι Ιταλοί στο κέντρο της άμυνας μετά από την απουσία του Φραντσέσκο Ατσέρμπι, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας των "ατζούρι". Στη θέση τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Λουτσιάνο Σπαλέτι, κάλεσε τον Φεντερίκο Γκάτι της Γιουβέντους

Ο Σκαλβίνι τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης απέναντι στους "βιόλα" και ο Γκάτι πρόκειται να ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή για να αναπληρώσει το κενό του 20χρονου στόπερ, αλλά και αυτό του Φραντσέσκο Ατσέρμπι.

Ο Σπαλέτι θα ανακοινώσει στις 6 Ιουνίου τη λίστα με τους 26 παίκτες που θα βρεθούν στην τελική αποστολή της Ιταλίας για το Euro 2024. Ο Σκαλβίνι βρισκόνταν στην προεπιλογή των 30 παικτών, ωστόσο μετά τον τραυματισμό του τα δεδομένα άλλαξαν.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ