EURO 2024

Εθνική Ιταλίας: Επαφές με Μπονούτσι για την ενσωμάτωσή του στο τεχνικό επιτελείο του Σπαλέτι

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας σε αγώνα κόντρα στην Βουλγαρία | 2 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Λεονάρντο Μπονούτσι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας σε αγώνα κόντρα στην Βουλγαρία | 2 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 /LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Εθνική Ιταλίας επιθυμεί να εντάξει τον Λεονάρντο Μπονούτσι στην ομάδα συνεργατών του Λουτσιάνο Σπαλέτι έπειτα από τον πικρό αποκλεισμό από το Euro, με τις επαφές να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Εθνική Ιταλίας, αφού η ομοσπονδία της χώρας έχει έρθει σε επαφή με τον παλαίμαχο αμυντικό προκειμένου να τον ενσωματώσει στο τεχνικό επιτελείο του Λουτσιάνο Σπαλέτι ύστερα από τον απογοητευτικό αποκλεισμό από την Ελβετία.

Συγκεκριμένα, ο Μπονούτσι υπολογίζεται να αναλάβει ρόλο εντός των αποδυτηρίων. Αναφέρεται πως υπάρχει τεράστιος σεβασμός ανάμεσα στον πρώην τεχνικό της Νάπολι και τον ίδιο, καθώς και πως η απόφαση πρόσληψής του θεωρείται ειλημμένη.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Ιταλός επιθυμεί να μην αποσυρθεί από τον χώρο του ποδοσφαίρου και αντιθέτως σκοπεύει να αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία ούτως ώστε μελλοντικά να κάνει την μετάβαση στην προπονητική, επομένως η ευκαιρία που του παρουσιάζεται μέσω της Εθνικής Ιταλίας δεν μπορεί να τον αφήσει ασυγκίνητο.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι είχε αξιοποιήσει μία αντίστοιχη ευκαιρία όντας συνεργάτης του Ρομπέρτο Μαντσίνι από το 2021 έως το 2022 βιώνοντας μεταξύ άλλων την κατάκτηση του προηγούμενου Euro, με τον ίδιο τον Ιταλό να αναλαμβάνει στη συνέχεια την Σπάλ και έπειτα την Ρόμα.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ