ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική: Με περισσότερους από 40 χιλιάδες οπαδούς στο πλευρό της η Ιρλανδία κόντρα στη γαλανόλευκη

Players and fans holding a minute of silence to protest against Russia's war in Ukraine prior the UEFA Nations League soccer match between Ireland and Ukraine at the Aviva Stadium in Dublin, Ireland, Wednesday, June 8, 2022. (AP Photo/Peter Morrison)
Players and fans holding a minute of silence to protest against Russia's war in Ukraine prior the UEFA Nations League soccer match between Ireland and Ukraine at the Aviva Stadium in Dublin, Ireland, Wednesday, June 8, 2022. (AP Photo/Peter Morrison) AP PHOTO/PETER MORRISON

Τα εισιτήρια του αγώνα με την Εθνική Ελλάδας πωλήθηκαν ως πακέτο μαζί με εκείνα απέναντι στην Αγγλία και έτσι η Ιρλανδία αναμένεται να έχει περισσότερους από 40 χιλιάδες φίλους της απέναντι στη γαλανόλευκη.

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στο Δουβλίνο όπου την Τρίτη (21:45, Novasports Prime/ALPHA και LIVE από το SPORT24) θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία για τη 2η αγωνιστική του Nations League.

Οι γηπεδούχοι αναμένεται να έχουν μεγάλη ώθηση από τον κόσμο τους αφού τα εισιτήρια του αγώνα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχαν πωληθεί ως πακέτο μαζί με εκείνα του αγώνα με την Εθνική Αγγλίας το Σάββατο (7/9).

Σε εκείνο το παιχνίδι οι Ιρλανδοί είχαν ανακοινώσει sold out και σύμφωνα με πληροφορίες περισσότεροι από 40 χιλιάδες φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν το παρών στο Aviva Stadium.

Θυμίζουμε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα εξήρε το κοινό των γηπεδούχων για τη σταθερή στήριξή του προς την Εθνική Ιρλανδίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ