EURO 2024

Εθνική Ολλανδίας: Εκτός και ο Κουπμάινερς από το Euro

Netherlands' Teun Koopmeiners attempts a shot at goal in front of Scotland's Andrew Robertson during an international friendly soccer match between Netherlands and Scotland at the Johan Cruyff ArenA, in Amsterdam, Netherlands, Friday, March 22, 2024. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Τέιν Κουπμάινερς. © 2024 PETER DEJONG/AP IMAGES

Άλλο ένα πλήγμα για τον άξονα των "οράνιε", αφού μετά τον αποκλεισμό του Φρένκι ντε Γιονγκ λόγω τραυματισμού τέθηκε νοκ άουτ και ο Τέιν Κουπμάινερς.

Τεράστιο κενό στο άξονα για την Εθνική Ολλανδίας, αφού πέρα από την απουσία του Φρένκι ντε Γιόνγκ ο Ρόναλντ Κούμαν έχει να διαχειριστεί και αυτή του Τέιν Κουπμάινερς.

Η συμμετοχή του Κουπμάινερς στο Euro δεν καθίσταται εφικτή, μετά τον τραυματισμό του κατά την διάρκεια της προθέρμανσης πριν από τον φιλικό αγώνα με την Ισλανδία.

Ο Κούμαν θα αναγκαστεί να αντικαταστήσει τον 26χρονο παίκτη της Αταλάντα προκειμένου να καλυφτεί όσο γίνεται περισσότερο το τεράστιο κενό που δημιουργήθηκε μετά τα δύο ατυχή περιστατικά τραυματισμών.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ