EURO 2024

Εθνική Πολωνίας: Ρεσιτάλ ατυχίας για Σβιντέρσκι, τραυματίστηκε πάνω σε πανηγυρισμό του

Εθνική Πολωνίας: Ρεσιτάλ ατυχίας για Σβιντέρσκι, τραυματίστηκε πάνω σε πανηγυρισμό του
PRINT SCREEN

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι άνοιξε το σκορ για την Πολωνία στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Τουρκία όμως τραματίστηκε την ώρα του πανηγυρισμού του και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Συναγερμός στην εθνική Πολωνίας, λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη των υποχρεώσεών της στο Euro 2024, με το φιλικό ματς με την Τουρκία να φέρνει μπελάδες από το πουθενά.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Κάρολ Σβιντέρσκι, με τον άλλοτε επιθετικό του ΠΑΟΚ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να γράφει το 1-0 για την ομάδα του Μίχαλ Πρόμπιερζ στο 12ο λεπτό αλλά να ακολουθεί μία ιδιαίτερα άτυχη στιγμή για εκείνον.

Και αυτό γιατί μετά από το άλμα που έκανε για να πανηγυρίσει, χτύπησε στον αστράγαλο κατά την πτώση του στο χορτάρι, με τον διεθνή Πολωνό φορ να δέχεται τις πρώτες ιατρικές βοήθειες αλλά να αδυνατεί να συνεχίσει και να αποχωρεί στο 19', γεμίζοντας ανησυχία τους συμπατριώτες του ενόψει της πρώτης μάχης της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, απέναντι στην Ολλανδία στις 16 Ιουνίου.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ