ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Εθνική Πορτογαλίας: Έξαλλος ο Ρονάλντο με τον διαιτητή στον αγώνα με τη Σκωτία, του επιτέθηκε λεκτικά για ένα κόρνερ

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during the UEFA Nations League soccer match between Scotland and Portugal at Hampden Park in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 15, 2024. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο. @2024 SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

Την έντονη αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε ο διαιτητής του αγώνα μεταξύ Πορτογαλίας και Σκωτίας στο Nations League, ο οποίος έληξε την αναμέτρηση δίχως να παραχωρήσει πρώτα κόρνερ στην ομάδα του αστέρα της Αλ Νασρ.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Πορτογαλίας με τη Σκωτία στην 4η αγωνιστική του Nations League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε έξαλλος με την απόφαση του διαιτητή να μην παραχωρήσει κόρνερ στη τελευταία φάση της αναμέτρησης, με τον Πορτογάλο να του επιτίθεται λεκτικά και να αποχωρεί στη συνέχεια χειροκροτώντας ειρωνικά.

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος επιθετικός, ο οποίος συμπλήρωσε 200 συμμετοχές ως βασικός με την εθνική Πορτογαλίας, υποστήριξε πως η ομάδα του είχε κερδίσει κόρνερ, την ώρα που το σκορ ήταν κολλημένο στο 0-0. Ο διαιτητής δεν ικανοποίησε το αίτημα του Κριστιάνο και εκείνος αντέδρασε λέγοντας του "είσαι σκ@τ@".

Μάλιστα, ο ίδιος δεν περιορίστηκε μονό στον χαρακτηρισμό, αφού στη συνέχεια έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο χειροκροτώντας ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΩΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ