EURO 2024

Euro 2024, Ρουμανία: Σκέψεις αποχώρησης από τον Ιορντανέσκου μετά τη βαριά ήττα από την Ολλανδία

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρουμανίας, Έντουαρντ Ιορντανέσκου
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρουμανίας, Έντουαρντ Ιορντανέσκου @2024 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο προπονητής της Εθνικής Ρουμανίας Έντουαρντ Ιορντανέσκου εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας έπειτα από την ήττα με 3-0 από την Ολλανδία.

Ο Έντουαρντ Ιορντανέσου κατέστησε σαφές μετά τον αποκλεισμό από το Euro πως ενδέχεται να αποχωρήσει από το τιμόνι της Εθνικής Ρουμανίας, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως ετοιμάζεται να συζητήσει επί του θέματος με την ομοσπονδία, αλλά και με την οικογένειά του.

Ο ίδιος δήλωσε: "Για μένα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Είμαι περήφανος για τα όσα επιτεύχθηκαν εδώ. Πιστεύω ότι η Εθνική ομάδα μπορεί να βελτιωθεί. Χρειάζομαι ξεκούραση. Ειλικρινά, υπήρχαν πολλές νύχτες με 3-4 ώρες ύπνου. Χρειάζομαι ξεκούραση και μετά σίγουρα θα υπάρξει μια συζήτηση με την Ομοσπονδία και ειδικά μια συζήτηση με την οικογένειά μου.

Αυτή τη στιγμή, αισθάνομαι ότι η οικογένειά μου με χρειάζεται περισσότερο από την Εθνική ομάδα. Ήταν δύο δύσκολα 2,5 χρόνια, με επιθέσεις σε πολλές περιπτώσεις και με έλλειψη εμπιστοσύνης. Δεν ήταν εύκολο, ειδικά για την οικογένειά μου".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ