EURO 2024

Εθνική Σκωτίας: Αμφίβολος ο Ρόμπερτσον, για την πρεμιέρα κόντρα στην Γερμανία

Scotland's captain Andrew Robertson reacts during the Euro 2020 soccer championship group D match between Croatia and Scotland at the Hampden Park stadium in Glasgow, Tuesday June 22, 2021. (Lee Smith, Pool Photo via AP)
Scotland's captain Andrew Robertson reacts during the Euro 2020 soccer championship group D match between Croatia and Scotland at the Hampden Park stadium in Glasgow, Tuesday June 22, 2021. (Lee Smith, Pool Photo via AP) @2021 LEE SMITH/AP IMAGES

Ο Άντι Ρόμπερτσον αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση της εθνικής Σκωτίας και σήμανε συναγερμό στους "χαϊλάντερς" ενόψει της πρεμιέρας τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που τους βρίσκει απέναντι στην οικοδέσποινα Γερμανία.

Η Σκωτία αντιμετωπίζει στις 14 Ιουνίου, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Euro 2024, την Γερμανία, και λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης ένα άσχημο νέο χτύπησε την πόρτα των "χαϊλάντερς".

Αυτό αφορά τον Άντι Ρόμπερτσον, με τον αριστερό μπακ της Λίβερπουλ και αρχηγό της ομάδας του Στιβ Κλαρκ να αποχωρεί από την προπόνηση πριν αυτή ολοκληρωθεί, λόγω κάποιου προβλήματος στο πόδι, και να αρχίζει θεραπεία.

Το γεγονός αυτό έκανε τα μίντια της χώρας να κάνουν λόγο για αγώνα δρόμου από πλευράς παίκτη ώστε να προλάβει το ματς, με τον βοηθό προπονητή της Σκωτίας, Τζος Κάρβερ, να σπεύδει από την πλευρά του να καθησυχάσει το φίλαθλο κοινό, τονίζοντας πως αποχώρησε από την προπόνηση περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΩΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ