ΑΓΓΛΙΑ

Εθνικής Αγγλίας: Εκτός Euro και οι Τζακ Γκρίλις και Χάρι Μαγκουάιρ

England's Harry Kane,left, and England's Jack Grealish and England's Harry Maguire, right, challenge for the ball during a team training session at Tottenham Hotspur training ground in London, Monday, June 21, 2021 one day ahead of the Euro 2020 soccer championship group D match against Czech Republic. (AP Photo/Frank Augstein)
Προπόνηση της Εθνικής Αγγλίας (2021) © 2021 FRANK AUGSTEIN.AP IMAGES

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ χρειάζεται να επιλέξει τους 26 παίκτες της αποστολής ενόψει του Euro στην Γερμανία και οι Τζακ Γκρίλις και Χάρι Μαγκουάιρ είναι οι τελευταίοι παίκτες που τίθενται εκτός.

Μετά τον αποκλεισμό του Τζέιμς Μάντισον από την αποστολή της 26αδας για το Euro στην Γερμανία, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αποφάσισε σύμφωνα με την Athletic να "κόψει τους Τζακ Γκρίλις και Χάρι Μαγκουάιρ.

Η ανάγκη του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να περιορίσει τον αριθμό των παικτών της αποστολή στους 26 μέχρι την Παρασκευή (07/06) είναι εκείνη που τον οδήγησε να πάρει ορισμένες μεγάλες αποφάσεις για το ποιοι παίκτες δεν θα αγωνιστούν εν τέλει στο Euro.

Να σημειωθεί, πως ο Χάρι Μαγκουάιρ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και ακολούθησε στην σημερινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους Λουκ Σο και Λιούις Ντανκ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ