ΙΝΤΕΡ

Ετό: "Δεν πάω πουθενά"

Inter Milan's Cameroonian forward Samuel Eto'o looks on during a warm up prior to their Serie A football match against Genoa in Milan's San Siro Stadium on March 6, 2011 . AFP PHOTO / Filippo MONTEFORTE (Photo credit should read FILIPPO MONTEFORTE/AFP/Getty Images)
Inter Milan's Cameroonian forward Samuel Eto'o looks on during a warm up prior to their Serie A football match against Genoa in Milan's San Siro Stadium on March 6, 2011 . AFP PHOTO / Filippo MONTEFORTE (Photo credit should read FILIPPO MONTEFORTE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Σαμουέλ Ετό σε δηλώσεις του, ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από την Ίντερ, ύστερα και από τη συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο Μάσιμο Μοράτι.

Ότι υπήρχαν φήμες, ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Ρεπορτάζ από την Αγγλία ήθελαν τη Μάντσεστερ Σίτι να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Ετό προσφέροντας μάλιστα σαν αντάλλαγμα τον Κάρλος Τέβες, με την Ίντερ να απορρίπτει την πρόταση.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Καμερουνέζος φρόντισε να βάλει τέλος στα σενάρια αποχώρησής του, με δηλώσεις του στο Inter Channel.

"Οι εφημερίδες λένε ότι φεύγω από την Ίντερ; Εγώ μίλησα με τον πρόεδρο, Μάσιμο Μοράτι, μετά την κατάκτηση του Κόπα Ιτάλια και όταν ο πρόεδρος μιλάει, το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι 'ναι' ", ήταν τα λόγια του 30χρονου επιθετικού, συνεπώς το "βέτο" του ισχυρού άνδρα των "νερατζούρι" κρατά τον ποδοσφαιριστή στο Μιλάνο.

Επίσης, ο Ετό έκανε ένα σχόλιο για τη μέχρι στιγμής προετοιμασία της ομάδας υπό τις οδηγίες του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

"Πάμε αρκετά καλά. Είχε αρκετή ζέστη, αλλά όχι τόση όση στο Μιλάνο. Είμαι σε καλή κατάσταση κι έχουμε την καλύτερη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια για να αρχίσουμε τη δύσκολη σεζόν που μας περιμένει. Ανυπομονούμε να ξεπληρώσουμε τον ενθουσιασμό των φιλάθλων μας κερδίζοντας στο γήπεδο".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ