ΙΝΤΕΡ

Ετό: "Νίκη με Μίλαν και ας μην σκοράρω..."

Ετό: "Νίκη με Μίλαν και ας μην σκοράρω..."
Ετό-Ίντερ

Ο Σάμουελ Ετό δήλωσε πως "θυσιάζει" ένα δικό του γκολ προκειμένου να κερδίσει η Ίντερ τη Μίλαν, ενώ υποστήριξε πως το ντέρμπι δεν είναι μάχη Ετό-Ροναλντίνιο

Τώρα, οι "νερατζούρι" έχουν μπροστά τους ένα σαφώς δυσκολότερο ματς, το "ντέρμπι της Μαντονίνα" με τη Μίλαν στην κοινή έδρα των δύο ομάδων, το "Τζουζέπε Μεάτσα", με τον Καμερουνέζο στράικερ να εξομολογείται σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Gazzetta dello Sport" ότι προτιμάει αυτός να μείνει "άκαπνος", αρκεί η νίκη να έρθει στα χέρια των "νερατζούρι".
"Το Μίλαν-Ίντερ δεν θα είναι μόνο μία μονομαχία ανάμεσα σε μένα και τον Ροναλντίνιο. Ελπίζω ότι θα είναι βραδιά ωραίου παιχνιδιού και χαράς για τους οπαδούς μας.

Και, με όλο το σεβασμό για τη Μίλαν, νίκη για μας. Θα υπέγραφα αν γινόταν να μη σκοράρω και να κερδίσουμε τη Μίλαν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος αναφέρθηκε και στους δύο Βραζιλιάνους σούπερ σταρ της Μίλαν, Ροναλντίνιο και Πάτο.

"Ο Ντίνιο συνήθως δεν κάνει λάθη στα ματς που μετράνε. Ο Πάτο; Δεν τον γνωρίζω, όμως μου λένε υπέροχα πράγματα για εκείνον", κατέληξε ο 28χρονος επιθετικός.





TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ