ΙΝΤΕΡ

Ετο'ο: "Δεν φεύγω από την Ιντερ"

Inter Milan's Cameroonian forward Samuel Eto'o looks on during their Serie A football match against Genoa in Milan's San Siro Stadium on March 6, 2011 . AFP PHOTO / Filippo MONTEFORTE (Photo credit should read FILIPPO MONTEFORTE/AFP/Getty Images)
Inter Milan's Cameroonian forward Samuel Eto'o looks on during their Serie A football match against Genoa in Milan's San Siro Stadium on March 6, 2011 . AFP PHOTO / Filippo MONTEFORTE (Photo credit should read FILIPPO MONTEFORTE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Κατηγορηματική διάψευση από τον Ετο'ο των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να φεύγει από το Μιλάνο. Ποιο μήνυμα έστειλε στους οπαδούς της Ιντερ μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας.

Με μήνυμα το οποίο απευθύνεται στους τιφόζι της Ίντερ και αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Σαμουέλ Ετο'ο διέψευσε τα σενάρια τα οποία τον φέρουν να εγκαταλείπει το Μιλάνο.

Ο Καμερουνέζος μάλιστα ξεκαθάρισε πως η μοναδική του σκέψη είναι η κατάκτηση του Coppa Italia στον τελικό της Κυριακής (28/5, 21:45) στο Ολίμπικο κόντρα στην Παλέρμο.

Αναλυτικά η δήλωση του Ετο'ο:

" Ενιωσα μεγάλη έκπληξη σήμερα το πρωί, όπως πιστεύω κι εσείς, όταν διάβασα τα δημοσιεύματα κάποιων εφημερίδων και ιδιαίτερα της "Gazzetta dello Sport".

Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, όπως ήμουν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου και ειδικά με εσάς, που μου έχετε δείξει μεγάλο σεβασμό και αγάπη από την πρώτη ημέρα που ήρθα στο Μιλάνο.

Να μην ανησυχείτε: η μοναδική μου σκέψη είναι μόνο η νίκη, με τους συμπαίκτες μου, στον τελικό του Κυπέλλου, τρόπαιο που εάν κατακτήσουμε θα είναι το έκτο μέσα σε μία διετία και το τρίτο από το ξεκίνημα της περιόδου.

Τίποτα που να έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, ακόμα και αν με εκνευρίζει ως άνθρωπο, δεν θα με απομακρύνει από την Ιντερ".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ