ΙΝΤΕΡ

Ετο 'ο: "Δεν κρίνει τίποτα το ντέρμπι"

MILAN, ITALY - MARCH 20:  Samuel Eto'o of Inter Milan applauds during the Serie A match between FC Internazionale Milano and Lecce at Stadio Giuseppe Meazza on March 20, 2011 in Milan, Italy.  (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images)
MILAN, ITALY - MARCH 20: Samuel Eto'o of Inter Milan applauds during the Serie A match between FC Internazionale Milano and Lecce at Stadio Giuseppe Meazza on March 20, 2011 in Milan, Italy. (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο επιθετικός της Ίντερ, Σαμουέλ Ετο'ο πιστεύει πως ο νικητής του αυριανού αγώνα μεταξύ Ίντερ και Μίλαν δεν θα δώσει απαραίτητα τον τίτλο παρά μονό μια ψυχολογική τόνωση για την συνέχεια...

Οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν η μία την άλλη σε έναν αγώνα όπου θα προσελκύσει πολλά ζεύγη ματιών. Οι "ροσονέρι" είναι δύο βαθμούς μπροστά στην κορυφή αλλά η ομάδα του Ετο'ο έχει την ευκαιρία να τους ξεπεράσει με νίκη.

Ωστόσο ο Καμερουνέζος άσος υποστηρίζει πως ο αγώνας δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά ένας αγώνας για το πρωτάθλημα, διότι η συνέχεια αναμένεται πολύ δύσκολη.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε ιταλικά ΜΜΕ:

"Το ντέρμπι είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να αλλάξει την πορεία του πρωταθλήματος για μία μόλις βδομάδα. Μετά το παιχνίδι θα υπάρξουν άλλοι επτά αγώνες, που όλα μπορούν να συμβούν".

"Σίγουρα η Μίλαν, είναι το φαβορί, διότι αυτή βρίσκεται πρώτη αλλά ποτέ δεν ξέρεις...Επίσης είμαι "χαρούμενος" που ο Ιντζάγκι είναι τραυματίας διότι είναι ένας πολύ επικίνδυνος ποδοσφαιριστής", πρόσθεσε.

Θυμίζουμε πως ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα την φετινή περίοδο, έχει σημειώσει 19 γκολ και έχει 6 ασίστ για το ιταλικό πρωτάθλημα με την φανέλα των "νερατζούρι".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ