ΑΡΗΣ

Ετοιμάζει αλλαγές ο Κούπερ

Ετοιμάζει αλλαγές ο Κούπερ
INTIME SPORTS

Πολλά νέα πρόσωπα είναι πιθανό να δούμε στην ενδεκάδα του Άρη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, καθώς ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θέλει να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες ενόψει του δύσκολου προγράμματος.

Το δύσκολο πρόγραμμα του Άρη, που ξεκίνησε από την προηγούμενη Κυριακή με την ΑΕΚ, έχει βάλει σε σκέψεις τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος θέλει να κάνει σωστή διαχείριση για να έχει όλους τους παίκτες φρέσκους.

Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να δούμε τον Άρη με τουλάχιστον δυο με τρία νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του. Το παιχνίδι με την Λεβερκούζεν την Πέμπτη κούρασε αρκετούς παίκτες, αρκετοί από τους οποίους μάλιστα ταλαιπωρούνται κατά διαστήματα από μικροτραυματισμούς.

Γρίφος...

Σηφάκης, Τόχα, Κόκε, Μενδρινός, Μίσελ, Λαζαρίδης, Κάλβο, Ρουίς, λογικά, δεν θα χάσουν τη θέση τους από το αρχικό σχήμα, αφού βρίσκονται σε φόρμα. Από εκεί και πέρα η ενδεκάδα αποτελεί γρίφο για δυνατούς λύτες.

Ο Νέτο όπως όλα δείχνουν θα πάρει τη θέση του Βανγκέλι στο δεξί άκρο της άμυνας, όμως οι καλές εμφανίσεις του Αλβανού άσου ίσως και να αλλάξουν την γνώμη του Αργεντινού τεχνικού. Στη θέση του Ρονάλντο ίσως δούμε τον Οριόλ, καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι καταπονημένος μετά τον τραυματισμό του.

Από εκεί και πέρα Τσεσνάουσκις και Πρίττας διεκδικούν μια θέση στις αρχικές επιλογές του Κούπερ, όμως το αν θα αγωνιστούν τελικά θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση του Σαββάτου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ