ΑΡΗΣ

Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Μιχαλήτσος

ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ  / 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ  / 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE MOTIONTEAM

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος ετοιμάζει τον Άρη για το μεθαυριανό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δείχνοντας διατεθειμένος να παρατάξει το σύνολό του σε διάταξη 4-3-3.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος έδειξε από την πρώτη προπόνηση την διάθεσή του να παρατάξει τον Άρη στο μεθαυριανό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε διάταξη 4-3-3.

Για τον λόγο αυτό φρόντισε να και τις πρώτες του δοκιμές και απομένει πλέον να φανεί στους έντεκα που θα κατασταλάξει για το βασικό του σχήμα.

Η πρώτη ένδειξη του Μιχαλήτσου είναι να είναι ο Βελλίδης κάτω από τα δοκάρια με τους Πουλίδο και Γιαννίτση να αποτελούνε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Κι όσο για τα άκρα της αμυντικής γραμμής του Άρη θα είναι στα αριστερά ο Ζαραδούκας αντί του Μαργαρίτη και ο Καζναφέρης στα δεξιά.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κοέλιο με τους Τριανταφυλλάκο, στην επιστροφή του στην ενδεκάδα, και Τάτο, σε πιο οργανωτικό ρόλο, μπροστά του να συμπληρώνουν την τριάδα.

Κι όσο για την τριπλέτα της επίθεσης του Άρη θα απαρτίζεται από τους Διαμαντάκο (που επέστρεψε από χθες μία μέρα νωρίτερα από ότι υπολογιζόταν) στα αριστερά, Αγκάνθο στην κορυφή και Γιαννιώτα στα δεξιά.

Από το ντέρμπι της Κυριακής στα πλάνα του Μιχαλήτσου δεν θα βρίσκεται μόνο ο τιμωρημένος Μανώλης Παπαστεριανός. Χθες εξάλλου η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού Ζήση Ναούμ που υπέγραψε το νέο του επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου.

Ο Ναούμ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ατρόμητου Αθηνών και από εκεί μεταπήδησε στο Καλαμάκι. Επόμενος σταθμός του ήταν η γερμανική Σεντ Πάουλι, ενώ ακολούθησε η –επίσης- γερμανική Τσέμνιτζ ομάδα Γ’ κατηγορίας στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ