ΑΡΗΣ

Ετοιμάζει Παπαδόπουλο για ενδεκάδα

Ετοιμάζει Παπαδόπουλο για ενδεκάδα
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος έδειξε έτοιμος στο φιλικό στην Καστοριά και ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς τον ετοιμάζει για βασικό στο παιχνίδι του Άρη της Κυριακής στην Βέροια.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ετοιμάζει για βασικό στο παιχνίδι του Άρη της Κυριακής στην Βέροια τον Γιάννη Παπαδόπουλο μετά την εικόνα ετοιμότητας που έδειξε στο φιλικό στην Καστοριά.

Ο διεθνής μέσος όχι απλώς ξεκίνησε βασικός αλλά μεταξύ άλλων σκόραρε το τρίτο γκολ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Ο Σέρβος τεχνικός θα συγκεκριμενοποιήσει τις σκέψεις του για το πώς προτίθεται να παρατάξει την ομάδα στην σημερινή προπόνηση όπου είναι να επιστρέψουνε οι διεθνείς Διούδης και Σταυρόπουλος.

Σε ότι αφορά το θέμα της αντικατάστασης του Τσουμάνη ο Γιώργος Μαργαρίτης θα κληθεί να καλύψει την θέση του αριστερού μπακ όπως ίσχυε και στα φιλικά της προετοιμασίας.

Κι όσο για το ερώτημα του Μιλίνκοβιτς για το βασικό σχήμα έχει να κάνει με το ποιον από τους Οικονομόπουλο και Ηρακλή θα αφήσει εκτός ενδεκάδας σε σχέση το δίδυμο της πρώτης νίκης στην φετινή χρονιά επί του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη.

Ο Μιλίνκοβιτς όταν ρωτήθηκε για το παιχνίδι της Κυριακής στην Βέροια μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού στην Καστοριά είπε: " Μετά τη νίκη με τον Πανιώνιο η ομάδα έχει ανέβει και βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Θέλουμε να έχουμε την ίδια συνέχεια και στη Βέροια, όπου θα πάμε για την νίκη, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε στο παιχνίδι της Κυριακής, για να δώσουμε νέα χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος ήταν και σήμερα εδώ, μας συμπαραστάθηκε και τον ευχαριστούμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ