ΑΡΗΣ

Ετοιμάζεται ο Γκουτιέρεζ

Ετοιμάζεται ο Γκουτιέρεζ
Γκουτιέρεζ

Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει η απόκτηση του Λίμπεργκ Γκουτιέρεζ από τον Άρη

Οι συζητήσεις του Γκουτιέρεζ με τον πρόεδρο της Μπλούμινγκ έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό όπως υπάρχει η διαβεβαίωση από πλευράς του εκπροσώπου του στους ανθρώπους του Άρη κάτι που σημαίνει ότι από την στιγμή που θα μείνει ελεύθερος θα είναι καθαρά θέμα ημερών η ολοκλήρωση της απόκτησής του.
Από την πλευρά του ο διεθνής Βολιβιανός μέσος είναι χαρακτηριστικό ότι ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Θεσσαλονίκη ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό του Άρη. Αυτό φανερώνεται από το γεγονός ότι έχει φροντίσει ήδη να εξασφαλίσει την σχετική βίζα δείγμα ότι εκτός από το θέλω του υπάρχει και η αισιοδοξία του ότι δεν θα αργήσει να αποκτήσει την ελευθερία του από την Μπλούμινγκ.

Εκτός πάντως της περίπτωσης του Γκουτιέρεζ στον Άρη και με δεδομένο ότι εκείνες των Νταβίντ Ετό και Πάμπλο Σιέρα δεν θα προχωρήσουν δείχνουν να κινούνται και για έναν επιθετικό από την κοινοτική αγορά με τον Μανέλ Φερέρ ήδη να εξετάζει συγκεκριμένες λύσεις.

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα στην διάρκεια της χθεσινής μέρας λειτούργησε σε ρόλο κατασκόπου. Συγκεκριμένα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει αρχικά το απόγευμα τον Πανιώνιο στο φιλικό του με την Βέροια, με δεδομένο ότι οι "κυανέρυθροι" είναι οι αντίπαλοι των "κίτρινων" το επόμενο Σάββατο στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Το βράδυ μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός του Άρη βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο όπου διεξήχθη το φιλικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Ηρακλή με τα μάτια του στραμμένα κυρίως στους "κοκκινόμαυρους" με δεδομένο ότι είναι οι αντίπαλοι της ομάδας του στην 2η αγωνιστική.

Σήμερα το βράδυ πάντως στις 21:15 θα ο Ολίβα θα έχει την ευκαιρία να προβάρει ενδεκάδα εν όψει Πανιωνίου στο δυνατό φιλικό με τον ΟΦΗ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ