ΙΩΝΙΚΟΣ

Ετοιμάζονται για Κρήτη

Ετοιμάζονται για Κρήτη
κοτιτσας

Αισιοδοξία για Κοτίτσα στον Ιωνικό ο οποίος προπονήθηκε κανονικά

Κανονικά συμμετείχε στη προπόνηση της ομάδας του ο Κοτίτσας (εκτός του οικογενειακού διπλού για προληπτικούς λόγους) και σε περίπτωση που το ιατρικό τιμ το κρίνει θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.Επίσης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Νατσούρας, ενώ απών ήταν ο Κωλέτσης που είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα των Νέων. Μακόρ και Σίμος που χθες αγωνίστηκαν επί 90 λεπτά στο ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έγινε στα Βριλήσσια, έκαναν σήμερα αποθεραπεία.
Oι απουσίες ενόψει ΟΦΗ


Για τον αγώνα της Κρήτης, ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους εγχειρισμένους Κωνσταντινίδη και Καντιμοίρη. Τον Ξενίδη, το Νατσούρα και τον Βουρεξάκη οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας. Ο προπονητής του Ιωνικού μπορεί να υπολογίζει στους Παβιό που εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ και στους Ερνάντο και Φανγκουέιρο που αποθεραπεύτηκαν πλήρως και εδώ και δύο εβδομάδες.

Διαψεύδει η ΠΑΕ Ιωνικός τα σενάρια

Η διοίκηση του Ιωνικού διέψευσε τα σενάρια συγχώνευσης με τον Παναιτωλικό όπως επίσης και τη μεταγραφολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες.

Για την έγκυρη πληροφόρηση των φιλάθλων, αλλά και για την προστασία του Τύπου από τέτοια φαινόμενα, που όσο πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν θα εντείνονται, η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία μεταγραφή απλώς για τη συμπλήρωση του ρόστερ, αλλά θα αποκτηθούν παίκτες έτοιμοι να παίξουν αμέσως στην ενδεκάδα.

Σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιάννη Χατζηνικολάου, οι παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ιωνικό έχουν ήδη εντοπιστεί και οι κινήσεις που θα γίνουν δεν θα τα δάχτυλα του ενός χεριού.









TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ