ΠΑΟΚ

Ετοιμάζονται για νέα πορεία

Ετοιμάζονται για νέα πορεία
πορεία οπαδών

Νέα πορεία προετοιμάζουν για τη Δευτέρα (18/06) οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις προθέσεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ μετά την πρώτη τους κίνηση την Δευτέρα συζητούν το ενδεχόμενο να οργανωθεί πορεία τροχοφόρων οχημάτων προς διάφορες κατευθύνσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και όχι μόνο.
Με λίγα λόγια οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δείχνουν αποφασισμένοι να φθάσουν στα άκρα αν δεν προχωρήσει άμεσα η ρύθμιση των χρεών των ΠΑΕ και ΚΑΕ την οποία ουσιαστικά έθεσε ως μοναδικό όρο ο Θοδωρής Ζαγοράκης για να αναλάβει ηγετικό ρόλο στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Οι κινητοποιήσεις λοιπόν που όλα δείχνουν πως πολύ πιθανό θα ακολουθήσουν από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ μετά την πρώτη της Δευτέρας είναι σίγουρο πως θα είναι εντελώς διαφορετικές. Οργανωμένες αλλά και με μαζική συμμετοχή.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του Υφυπουργού Πολιτισμού αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού, Γιώργου Ορφανού, η ρύθμιση των χρεών δεν πρόκειται να ψηφισθεί από τη Βουλή πριν από τις 30 Ιουνίου.

Εκτός αυτού εκείνο που επισήμανε ήταν ότι αυτό θα συμβεί ώστε να συμπεριληφθεί στη ρύθμιση και η λογιστική χρήση της ΠΑΕ για τη φετινή περίοδο.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ