ΓΑΛΛΙΑ

Έτοιμη να υπογράψει τον μικρότερο αδερφό του Εμπαπέ η Λιλ

Έτοιμη να υπογράψει τον μικρότερο αδερφό του Εμπαπέ η Λιλ
PRINT SCREEN

Η Λίλ πρόκειται να υπογράψει τον 17χρονο αδερφό του Κιλιάν Εμπαπέ, Ίθαν για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μπορεί να έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν υπογράφοντας στη συνέχεια στη Ρεάλ, ωστόσο 17χρονος αδερφός του Ίθαν θα ακολουθήσει όπως φαίνεται ένα άλλο δρομολόγιο, με τον ίδιο να είναι έτοιμος να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη Λιλ για τα επόμενα 3 χρόνια.

Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ίθαν Εμπαπέ να ακολουθεί τον μεγάλο αδερφό του στη Ρεάλ, τελικά ο ίδιος θα παραμείνει στο πρωτάθλημα της Γαλλίας. Η Λιλ βρισκόταν σε επαφές με τον νεαρό Γάλλο για αρκετές εβδομάδες, ενώ παράλληλα υπήρξε ενδιαφέρον από τον Άγιαξ, τη Ντόρτμουντ και τη Σεβίλλη.

Ο λόγος που ο παίκτης φέρεται να επέλεξε την Λιλ είναι επειδή με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να αλλάξει περιβάλλον, ενώ συγχρόνως του παρουσιάστηκε ένα πλάνο αξιοποίησής του στο αγωνιστικό κομμάτι με στόχο την ανάδειξή του για όσο καιρό θα βρίσκεται στον σύλλογο.

Εφόσον επισημοποιηθεί η συμφωνία και ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες ο Ίθαν, ο ίδιος θα ξεκινήσει άμεσα στις (4/7) προπονήσεις με τη γαλλική ομάδα ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη καριέρα του.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ