ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ετοιμο το "τρίτο" χτύπημα

Ετοιμο το "τρίτο" χτύπημα
Γκλαντστοουν

Γκλάντστοουν και Τούντορ στέλνουν οι φήμες. Πλησιάζει το νέο... "χτύπημα"

Θέμα χρόνου θεωρείται για το "τριφύλλι" μια νέα μεταγραφή μετά από την απόκτηση των Εντογέ και Μάλαρτζ. Για τον λόγο αυτό ο τεχνικός διευθυντής των "πράσινων" φέρεται να ετοιμάζεται για το εξωτερικό με στόχο να έρθει σε επαφή με υποψήφιο μεταγραφικό στόχο προκειμένου όμως να του αποσπάσει και την υπογραφή.
Με άκρα μυστικότητα όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις οι "πράσινοι" σύμφωνα με τα περισσότερα ΜΜΕ, φέρεται να έχουν άμεση επαφή με την "αγορά" της Πορτογαλίας, με τον νέο τεχνικό Ζοσέ Πεσέιρο να δίνει τις "ευλογίες" του αλλά και τις προτάσεις του, στο επιτελείο των "πράσινων" και πιο συγκεκριμένα στον κ. Βέλιτς.

Ο Βόσνιος με την σειρά του εξετάζει και έρχεται σε επαφές με όσους παίκτες θεωρούνται απαραίτητοι και έτοιμοι να προσφέρουν φορώντας την "πράσινη" φανέλα, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους και αν τους βρει συγκαταβατικούς τότε μιλάει και με τον εκάστωτε σύλλογο.

Μέσα σε αυτό το κλίμα μυστικότητας, ο Γιάσμινκο Βέλιτς είχε συνάντηση την Τρίτη και με τον Χέντρικ Χόπενγουορθ, όπου ο Γερμανός μάνατζερ πρότεινε κάποιους ποδοσφαιριστές για τον Παναθηναϊκό, χωρίς πάντως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Πάντως, είναι φανερό οτι ο Χόπενγουορθ προσπαθεί ν' ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους "πράσινους".

Φήμες για Γκλάντστοουν και Τούντορ

Ετσι μετά την ονοματολογία και τα τελευταία ονόματα των Ποστίγκα και Ζορζίνιο, σειρά πήραν δύο άλλα, εκτός Πορτογαλίας, αυτή την φορά.

Αυτά του Βραζιλιάνου αμυντικού Γκλάντστοουν Περέιρα ντελα Βαλεντίνα της Κρουζέϊρο αλλά και του "γνώριμου" από το παλιότερο ενδιαφέρον Κροάτη αμυντικό Ιγκορ Τούντορ, που μένει ελεύθερος από την Γιουβέντους και αν δεν προτιμήσει την Χάιντουκ (έχει ήδη πρόταση) δεν αποκλείεται να έρθει στην Ελλάδα, που πιθανώς έχει γίνει "κρούση".

Σε αφορά πάντως τον 22χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό ήταν να πάει στην Πορτογαλία την Τετάρτη, αλλά τελικά δεν έφτασε ποτέ και οι πληροφορίες ήθελαν τον μάνατζέρ του (Χένρικ Χοπενγουόρθ) στην χώρα μας για να "τελειώσει" τηνμεταγραφή του στο "τριφύλλι".

Παρουσίαση των διαρκείας...



Η επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνει την Πέμπτη (14/6) στις 12:00 το μεσημέρι στο Ολυμπιακό στάδιο.

Αξίζει να τονίσουμε πως όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ, λόγω της σημαντικά μικρότερης χωρητικότητας, σε σχέση με το ΟΑΚΑ και της νέας διάταξης των θυρών του γηπέδου "Απόστολος Νικολαΐδης", δεν θα ισχύσει το δικαίωμα ανανέωσης για τους παλαιούς κατόχους καρτών διαρκείας της περιόδου 2006-2007, οι οποίοι όμως θα έχουν προτεραιότητα στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους
















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ