ΜΙΛΑΝ

Έτοιμος για μεγάλη σεζόν ο "Τζίλα"

Έτοιμος για μεγάλη σεζόν ο "Τζίλα"
New Image

Έτοιμος για την πρόκληση της διεκδίκησης έξι τίτλων στους επόμενους 12 μήνες δηλώνει ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, ο οποίος έφερε στο μυαλό του την εποχή των Γκούλιτ και Φαν Μπάστεν

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της ομάδας που μου στέλνουν μηνήματα. Τους περιμένω στις 23 Ιουλίου, που θα έχουμε την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν στο Μιλανέλο", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ιταλός επιθετικός και συμπλήρωσε:

"Όλους αυτούς που θα δω, θα τους χαιρετήσω και θα τους αγκαλιάσω. Τώρα είμαι στη Λαμπεδούσα, απολαμβάνοντας την πανέμορφη θάλασσα και τον πανέμορφο ήλιο, όμως αισθάνομαι πολύ κοντάμε τους οπαδούς της Μίλαν αυτή την ημέρα των γενεθλίων μου".

Η ερχόμενη σεζόν αναμένεται συναρπαστική για τη Μίλαν, καθώς θα διεκδικήσει έξι τρόπαια μέσα σε διάστημα 12 μηνών, με τον Τζιλαρντίνο να εμφανίζεται ενθουσιασμένος απέναντι σε αυτή την πρόκληση.

"Θα είναι μία πραγματικά δύσκολη σεζόν. Έχουμε ένα παιχνίδι στο Μοντεκάρλο τον Αύγουστο για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και θα είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε τη χρονιά με θετικό τρόπο.

Το Δεκέμβρη θα διανύσουμε λίγα έξτρα χιλιόμετρα για να πάμε Ιαπωνία. Έχουν περάσει μερικά χρόνια από την τελευταία φορά που η Μίλαν κέρδισε το Διηπειρωτικό και θα είναι μεγάλη ευχαρίστηση για όλους μας να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο

Έχω δει το ματς της Μίλαν με τη Μπόκα στην τηλεόραση και το θυμάμαι, ενώ έχω παρακολουθήσει τους τελικούς στο Τόκιο, όταν έπαιζαν οι Γκούλιτ και Φαν Μπάστεν. Αυτές ήταν ιστορικές και γοητευτικές αναμετρήσεις. Θα είναι υπέροχο να είμαι κομμάτι αυτών των αγώνων", δήλωσε χαρακτηριστικά ο διεθνής Ιταλός φορ.









TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ