ΑΕΚ

Έτοιμος για προσφυγή ο Αραούχο

Έτοιμος για προσφυγή ο Αραούχο
αραουχο

"Θα κάνουμε ένα μήνα υπομονή, μετά καταθέτουμε προσφυγή", δηλώνει ο μάνατζερ του Κάρλος Αραούχο

Ο μάνατζερ του Αραούχο διαψεύδει τις δηλώσεις του προέδρου της Ουρακάν, που υποστηρίζει ότι ο Αραούχο θέλει να επιστρέψει στην Ουρακάν, ωστόσο, το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στην ΑΕΚ είναι υπαρκτό και ο Μπράγκαρνικ δεν διστάζει να δηλώσει ότι θα περιμένουν και τον Δεκέμβρη και αν δεν αλλάξει κάτι θα στραφούν σε άλλες λύσεις τον ερχόμενο Γενάρη.
" Ο πρόεδρος της Ουρακάν είναι απογοητευμένος επειδή έχασε τον Αραούχο και άλλους παίκτες. Προσπαθεί να ανακαλύπτει ιστορίες για να ξεγελά τον προπονητή που θέλει να φύγει και τον κόσμο. Προσπαθεί να κρατηθεί στην θέση του και μοιράζει υποσχέσεις. Ο Αραούχο δεν θέλει να επιστρέψει στην Αργεντινή. Ήταν όνειρο του να αγωνιστεί στην Ευρώπη και το εκπλήρωσε.

Το οικονομικό όμως είναι ένα πρόβλημα υπαρκτό στην ΑΕΚ. Αν και τα αποτελέσματα δεν είναι όπως τα περιμέναμε, ο Αραούχο είναι ικανοποιημένος στην ΑΕΚ, με εξαίρεση βέβαια το οικονομικό. Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Κανένας παίκτης στον κόσμο δεν παίζει για χόμπι. Αμείβεται όπως κάθε εργαζόμενος και προφανώς ενοχλείται όταν υπάρχει ασυνέπεια στο θέμα αυτό.

Ο Κάρλο είναι ενοχλημένος, αλλά περισσότερο ενοχλημένος είμαι εγώ. Γιατί όταν ήρθα στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις, ζήτησα από τον πρόεδρο της ΑΕΚ εγγύησεις ότι ο παίκτης θα λαμβάνει χρήματα που έχουμε συμφωνήσει. Η απάντηση που έλαβα ήταν: "Eγγύηση είναι το όνομα της ομάδας. Η ΑΕΚ είναι πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις της, κανένας δεν χάνει στα λεφτά του". Τον πίστεψα και το θέμα έληξε εκεί. Τώρα είμαι εκτεθειμένος απέναντι στον παίκτη.

Δεν μπορούμε να κάνουμε για πάντα υπομονή. Θα περιμένουμε τον Δεκέμβρη, αλλά αν η ΑΕΚ δεν μπορεί να πληρώσει τον παίκτη, θα στραφούμε σε άλλες εναλλακτικές τον Ιανουάριο, όταν ανοίγει το μεταγραφικό παζάρι. Μία άλλη εναλλακτική είναι να προσφύγουμε στην ΦΙΦΑ και να καταγγείλουμε την ΑΕΚ





", ήταν τα λόγια του μάνατζερ του Αραούχο, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα "Sportday".

Ο Μπαγκάρνικ αποκάλυψε ότι ένας από τους συνεργάτες του βρίσκεται στην Αθήνα ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

" Την τελευταία εβδομάδα βρίσκεται στην Αθήνα ένας από τους συνεργάτες μου με σκοπό να μιλήσει με τον πρόεδρο της ΑΕΚ για το θέμα αυτό και να βρούμε μία λύση στο πρόβλημα. Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ότι βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης. Αλλά όταν μία ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα είτε πουλάει παίκτες για να βρεθεί λύση με τους υπόλοιπους είτε αφήνει ελεύθερους τους παίκτες από την στιγμή που δεν μπορεί να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπαγκάρνικ.




TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ