ΑΡΗΣ

Έτοιμος για προσφυγή ο Ουμπίντες

Έτοιμος για προσφυγή ο Ουμπίντες
INTIME SPORTS

Ο Χαβιέρ Ουμπίντες είναι έτοιμος να προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής κατά της ΠΑΕ Άρης αν δεν το έχει ήδη κάνει και απομένει η κοινοποίησή της.

Ο Χαβιέρ Ουμπίντες το πήρε απόφαση να καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης και αν δεν το έχει ήδη κάνει, μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει υπάρξει κάποια κοινοποίηση στα γραφεία, αναμένεται να το πράξει.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ωστόσο δείχνει διατεθειμένος σε περίπτωση που λάβει τα χρήματα που έχει λαμβάνειν, δηλαδή το ποσό των 200.000 ευρώ, να την αποσύρει.

Υπενθυμίζεται πως ο Ουμπίντες είχε στείλει τελεσίγραφο στην ΠΑΕ Άρης σύμφωνα με το οποίο ήταν διατεθειμένος να κάνει υπομονή και να μην προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής μέχρι την περασμένη Τετάρτη.

Έξι μέρες μετά όμως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δείχνει αποφασισμένος να καταθέσει προσφυγή προκειμένου να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του και απομένει να φανεί αν η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα πετύχει να ανατρέψει τα δεδομένα. Να τον κάνει να την αποσύρει.

Στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας είχε υπάρξει επικοινωνία από πλευράς Άρης με τον μάνατζερ του Ουμπίντες, Γκεράρδο Μαγκνταλένα, που μία δύο εβδομάδες πριν είχε προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής κατά της ΠΑΕ Άρης για χρήματα που είχε λαμβάνειν από ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί και αγωνίστηκαν στον Άρη.

Στην επικοινωνία αυτή μετέφερε την δυσαρέσκεια του Αργεντινού μεσοεπιθετικού γιατί δεν τηρήθηκε άλλη μία υπόσχεση, ότι δεν μπόρεσε να κάνει άλλο υπομονή και έδωσε εντολή για προσφυγή με βασικό στόχο να διασφαλίσει τα χρήματα που έχει λαμβάνειν και την ελευθερία του.

Υπενθυμίζεται πως ο Ουμπίντες βρίσκεται στο στόχαστρο της τουρκικής Ορντουρσπόρ, του ΑΠΟΕΛ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να συνεχίζει να τηρεί στάση αναμονής ενώ από την ελληνική Super League ο Ατρόμητος είναι σίγουρα μία ομάδα που τον έχει βολιδοσκοπήσει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ