ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Έτοιμος για την Τρίπολη

Έτοιμος για την Τρίπολη
New Image

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας στη Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα

Η 18αδα αποτελείται από τους:Μιχαηλίδη(έχει σήμερα τα γενέθλιά του), Κατεμή, Γελαδάρη, Μαρίνο, Ανατολάκη, Ολιβέιρα, Κουτσοσπύρο, Γεωργίου, Σίριο, Κάστρο, Ρόβα, Σκοπελίτης, Ιωάννου, Κορακάκη, Παγώνη, Μερίνο, Λουτσιάνο, Ανδρούτσο. Η μπλε κάρτα του Γιάννη Σκοπελίτη έφθασε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ.
Αύριο, θα διατίθενται εισιτήρια για το ματς της Τρίπολης από το γραφείο διαχείρισης των εισιτηρίων από τις 10.00 μέχρι τις 15.30 που θα αναχωρήσει πούλμαν με φίλους της ομάδας.

Στο μεταξύ την Πέμπτη θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα την ημέρα αυτή τα γραφεία διαχείρισης θα είναι ανοικτά από τις 10.00 μέχρι τις 15.00. Την Παρασκευή από τις 16.00 μέχρι τις 20.00 και το Σάββατο, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, από τις 12.00 και μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης(19.00). Υπευθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας για την αγορά εισιτηρίων.

Παρασκευή παρουσιάζεται ο Σκοπελίτης

Την ερχόμενη Παρασκευή στις 12.30 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Γιάννη Σκοπελίτη, από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό ο οποίος θα αναφερθεί και σε θέματα της ομάδας. Στην ίδια εκδήλωση θα μιλήσει και ο προπονητής Γκιγιέρμο Όγιος για τον αγώνα με την ΑΕΚ.




TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ